Abdullah YILDIZ yeniden başkan seçildi

Kongre saat 11.00'de Pazar Beldiye Kültür Salonunda başladı.

SİYASET 3.12.2017 18:29:31 775 0
Abdullah YILDIZ yeniden başkan seçildi
Haber ve Fotoğraflar; Ali Akyıldız
Pazar Belediyesi Kültür ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen 36. olağan genel kurulda, mevcut başkan Abdullah Yıldız ve eski başkan Hasan Banko başkanlığındaki iki listeyle seçime gidildi.

110 delegenin oy kullandığı seçimde, 70 oy alan Abdullah Yıldız yeniden başkan seçilirken, diğer aday başkanı Hasan Banko 40 oy aldı.

Divan Başkanlığını Saltuk Deniz’in yaptığı kongreye Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, CHP İl Başkanı Mesut Rakıcı, çevre ilçelerin ilçe başkanları, diğer siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruşlarının temsilcileri ve partililer katıldı.

Yıldız, yaptığı teşekkür konuşmasında, CHP'nin çok daha iyi konuma gelmesi için var güçleriyle çalışacaklarını ifade ederek, “Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımız, kadın ve gençlik kollarımız ile Pazar’da partimizi en güçlü ve birinci parti yapmak için çalışacağız. Partimizde barışı, kardeşliği, birlikteliği sağlayacağız. Beni yeniden başkanlığa layık gören, oy veren vermeyen tüm delegelere teşekkür ederim” dedi.

Abdullah Yıldız başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, şu şekilde oluştu;

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI