40 yıl hasretle bekledi.Emekli oldu Rozeti taktı

40 YILLIK HASRET BİTTİ

SİYASET 26.08.2018 10:30:03 7 0
40 yıl hasretle bekledi.Emekli oldu Rozeti taktı

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Arhavi Çarmıklı Halk Kütüphanesi Müdürü Ali İmdat Özçakmak 40 yıllık devlet memurluğunu emekli olarak sonlandırdı. Özçakmak’a, emekli olur olmaz CHP Arhavi ilçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu törenle kendisine rozet takılarak CHP’ye kaydedildi.

CHP Arhavi İlçe Başkanlığında bayramlaşma vardı. Bayramlaşmaya CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, 22. Dönem Artvin Milletvekili Yüksel Çorbacıoğlu, İlçe Başkanı Engin Erkan, eski İlçe Başkanı Ali Erkan, Arhavi eski Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve birçok partili, vatandaş katıldı.

CHP İlçe Başkanı Engin Erkan yaptığı konuşmasında; “40 yıl önce gençlik kollarımızda görev yapmış ve memuriyetinden ötürü aramızdan ayrılan Arhavi’mize Kültür ve Turizm anlamında birçok hizmetleri bulunan Ali İmdat ağabeyimizin bugün partimize 18 yaşındaki hevesi ile katılması bu partinin ne kadar büyük olduğunun en büyük göstergesidir. İlçemizde 33 yıl İlçe Müdürlüğü yaptıktan sonra emekli olur olmaz aramıza katılmasından dolayı büyük onur duyduğumuzu belirtir, tebrik ederim” ifadelerinde bulundu.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuşmanın ardından Özçakmak’a rozet takarak partiye üyeliğini gerçekleştirdi. Özçakmak konuşmasında “… Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve büyük Türk Milletinin kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük emanetim dediği Türkiye Cumhuriyetine ve onun İlkelerini koşulsuz savunan Cumhuriyet Halk Partisine sevdam tartışılmazdır. Memuriyetimin hemen ardından 40 yıl önce fiziki birlikteliğimi bitirdiğim Cumhuriyet Halk Partisine 40 yıl sonra tekrar katılmanın onurunu yaşamaktayım. Parti üyeliğinden öte bir düşüncemde yoktur. Atatürk’e hizmet etmiş bir dedenin torunu olarak bugünde Atatürk’ün devrimlerine sahip çıkmak ve onu anlatmak üzere aranıza katıldım. Başta Başkanımız Engin Erkan, Milletvekilimiz Uğur Bayraktutan olmak üzere tüm parti örgütümüze sevgi ve saygılarımı sunar, Türkiye Cumhuriyetinin kurtuluşunun sadece CHP olduğunu belirtir hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.” ifadelerinde bulundu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı