2001 RUHUYLA YOLA DEVAM

AK Parti Rize İl teşkilatında görev alan eski ve yeni yöneticilerin bir araya geldiği toplantıda birlik beraberlik vurgusu yapan İl Başkanı İshak Alim: “2001 ruhuyla, ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

SİYASET 22.09.2021 10:25:54 130 0
2001 RUHUYLA YOLA DEVAM

AK Parti Rize İl teşkilatında görev alan eski ve yeni yöneticilerin bir araya geldiği toplantıda birlik beraberlik vurgusu yapan İl Başkanı İshak Alim: “2001 ruhuyla, ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’in Başkanlığında, önceki dönem İl Başkanlarından Yılmaz Katmer'in katılımıyla mevcut İl Yönetim Kurulu, Kurucu Yönetim Kurulu, 1. ve 2.Dönem İl Yönetim Kurulunda görev yapmış yöneticilerle istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Önceki dönem yöneticilerle toplantılarına devam eden İl Başkanı Alim “Partimizin kuruluşunda görev alan bugüne kadarda her kademede görev yapan bütün mensupları bizler için çok önemlidir. 2001 ruhuyla, ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Hepimizin amacı bayrağı kaldığı yerden devralıp daha yükseklere taşımak olmuştur. Zamanında sizler görev yaptınız şimdi de bizlere nasip oldu. Zamanı gelince bizlerde görevi devredeceğiz ve görevi devralan kişiye nasıl ki biz, bizden öncekilerden destek bekliyorsak, ona da her türlü desteği sağlayacağız. Yeter ki bu davayı sahiplensin güzel çalışmalar yapsın. Bugün burada Partimizin kurulduğu tarihte ilimizde görev alan 2001 yılının kurucuları ve 1. Dönem ile 2. Dönem görev yapan kıymetli yöneticilerimizle bir araya geldik. Zaman zaman bu toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Her zaman söylüyoruz Partimizin çeşitli kademelerinde görev yapmış yöneticilerimizin sözleri vardır, fikirleri vardır biz bunları çok önemsiyoruz. İstişarenin bizim için çok önemli olduğunu her daim vurguluyorum. Bu minvalde de yapmış olduğumuz her çalışmada istişareye önem veriyoruz. İl Başkanlığımızın kongresini gerçekleştirirken de bizden önceki dönemlerle görüşmeler gerçekleştirdik.Gerek Pandemi gerekse yaşamış olduğum sağlık sorunu yüzünden toplanmak bugüne nasip oldu. Biz bu yola çıkarken nasıl zorluklar yaşanmış, neler feda edilmiş çok iyi biliyoruz. Dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde bugüne kadar gelen partimizin her bir kademesinde görev alan bu dava için taş taş üstüne koyan her bir bireyin fikirleri, yapmış olduğu çalışmaları bizim için çok kıymetlidir. Şu anda il genelinde resmi kayıt anlamında yüz bin üyeye sahip, gittikçe çoğalan bir aileyiz hamdolsun. Bu ailenin her bir mensubuna yürekten teşekkürlerimizi sunuyorum. Çünkü biz geçmişimizden beslenerek, geleceğimize yön veren birlikte çok güzel bir aileyiz, birlikte çok güçlüyüz” dedi.

AK Parti’nin 20 yıl önce kuruluşuyla parlayan kıvılcımın bugün dalga dalga yayılmakta olan bir alev haline geldiğini ifade eden İl Başkanı İshak Alim “ Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki ak kadrolar sırasıyla; siyaset meydanında, hizmet makamlarında ve en önemlisi de milletimizin gönlünde kendine yer buldu. Ak Partimiz Daima millet ve daima hizmet anlayışıyla, alışılmışın dışına çıkarak siyaseti milletin emrine vermiş ve vatandaş odaklı bir yönetim anlayışı oluşturmuştur. Birleşmek başlangıçtır, birliği sürdürmek gelişmedir, birlikte çalışmak başarıdır. Biz bunu çokça başardık. Böylesine güçlü, böylesine güzel bir ailenin daha yapacak çok işi var. Millete hizmet yolunda durmak yok hep birlikte aynı ipe sarılarak, daha çok kenetlenerek 2001 ruhuyla yola devam” dedi.

Yapılan toplantılarda birlik ve beraberliğin devamlılığının önemine değinen önceki dönem İl Başkanlarından Yılmaz Katmer “Kurucular olarak daha öncede bir araya gelmiştik. Zaman zaman toplanalım istişare edelim diye planlamalar yapmıştık. Ama Pandemi şartlarından dolayı toplantılarımızı gerçekleştiremedik. Biz bu partinin bir evladıyız, biz bir aileyiz bu partinin mensupları olarak ilk günde vardık bugünde varız, var olmaya da devam edeceğiz. Biz çünkü Sayın Cumhurbaşkanımıza pazara kadar değil mezara kadar söz verdik. İshak Alim kardeşimizde bizim içimizden gelen Partimizin her kademelerinde görev yapmış bir kardeşimizdir. Kendisi de sürekli bizimle bir araya gelerek, toplantılar yapmayı çok istemiştir” dedi.

Makam mevkinin Allah’ın bahşettiği bir lütuf olduğunu dile getiren Yılmaz Katmer “Ben bu davaya, bu yürüyüşe Cumhurbaşkanımızla başladım. Onun bu kadar gece gündüz yorulmadan çok yoğun tempo ile çalıştığı bir davaya taş değdirecek kadar vefasız olamam. Onun omzundan her zaman yük almak isterim. Bu dava büyük bir davadır. Makam mevki peşinde girdiğimiz bir dava değildir. Bu düşüncelerle 20 yaşında olan Partimizin ülkemiz adına yıllardır sağladığı kazanımların devamlılığını sağlamak adına hep beraber aynı ipe asılmamız lazım. 2023 Başta Rize ‘de olmak üzere, ülkemiz için çok önemli. Bütün birincilikleri kazanan ilimizde ve tüm Türkiye’de seçim sonuçları ülkemizin geleceği adına çok fazla önem arz etmektedir. Seçim sonuçlarının açıklandığı o akşamda büyük bir coşkuyla hem iktidarı hem de Cumhurbaşkanlığını güzel bir oy oranıyla yeniden almış oluruz inşallah. Bize yakışan da budur” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı