YEŞİLAY ŞUBELERİNE ATAMALAR YAPILDI

Uzun süredir boş bulunan Hopa ve Arhavi Şube Temsilciliklerine atamalar yapıldı

SAĞLIK 13.10.2022 11:59:20 37 0
YEŞİLAY ŞUBELERİNE ATAMALAR YAPILDI

Hayati Akbaş

HOPA-Yeşilay Genel Merkezi tarafından Hopa ve Arhavi Şubelerine yeni Temsilciler atandı.

Yapılan atama ile daha önce Artvin İl Genel Meclisi Genel Sekreterliği görevinde de bulunan Çetin Demirkaya Hopa Yeşilay Şube Temsilciliğine atanırken, Muhammet Öner Deniz’de Yeşilay Arhavi Şube Temsilciliğine atandı.

Atama kararlarının kendilerine ulaşması ile birlikte görevlerine başlayan Demirkaya ve Deniz yaptıkları açıklamalarda Genel Merkez talimatları ile göreve atanmalarından mutlu olduklarını ve amaçları doğrultusunda çalışmalara devam edeceklerini ifade ettiler.

Yeşilay’ın çalışma alanları ve faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Çetin Demirkaya, “Yeşilay olarak alkol, tütün, madde, kumar ve teknoloji bağımlılıklarıyla mücadeleyi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz. Bu uzun yolculuğumuzun temel gayesi, insanlarımızın iyi ve sağlıklı olabilmesi, yarınlara umutla erişebilmesi öncelikli amaçlarımızdır.

Bizler, Yeşilay olarak aldığımız bu emanetin sorumluluğunu, gönüllülerimiz ile birlikte sürdüreceğiz. Bağımlılığın tehlikeli dünyasında kaybolan insanlarımız için 2015 yılında Yeşilay Danışmanlık Merkezleri (YEDAM) kurulmuştur. Sayısı toplam 105’e ulaşan YEDAM’larımız ile hem bağımlı bireylere hem de yakınlarına ücretsiz psikososyal destek sağlıyoruz, sağlamaya devam edeceğiz.

Yürüttüğümüz tüm iletişim kampanyaları, etkinlikler, kültür ve sanat faaliyetlerinin yanı sıra farklı yaş grupları için hazırladığımız eğitim programlarıyla öncelikli hedefimiz, çocuklarımız başta olmak üzere tüm insanlarımızda sağlıklı yaşam bilincinin oluşmasıdır. Temelinde barış, sevgi, merhamet ve sorumluluk barındıran; sağlıklı, güçlü yarınlar inşa etmek gayesiyle yürüdüğümüz bu yolda, 7’den 70’e herkesin desteğini alabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanlarımızın kalbine dokunmak ve onların değerli hayatlarında güzel bir iz bırakabilmek bizler için çok değerli.

Bizlere verilen bu sorumluluğun gereğini iki komşu ilçe Hopa ve Arhavi’ de en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI