YEŞİLAY ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

01-07 Mart 2014 tarihleri arasında kutlanan Yeşilay haftası programı bu yıl Rize Şevket Yardımcı Ortaokulu tarafından hazırlanan kutlama programı 06 Mart 2014 tarihinde saat 11'de Ali Metin Kazancı Rize Lise Konferans salonunda gerçekleşecek

SAĞLIK 25.02.2014 12:14:37 38 0
YEŞİLAY ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR
 Rize Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve Yeşilay Rize Temsilciliği iş birliğiyle, 01-07 Mart 2014 tarihleri arasında kutlanan Yeşilay haftası programı bu yıl Rize Şevket Yardımcı Ortaokulu tarafından hazırlanan kutlama programı 06 Mart 2014 tarihinde saat 11'de Ali Metin Kazancı Rize Lise Konferans salonunda gerçekleşecek.
            Şevket Yardımcı Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından ve Yeşilay Rize Temsilciliğinin katkılarıyla hazırlanan bu yılkı Yeşilay haftası kutlama etkinlikleri, İsmail Kahraman Kültür Merkezinin bakım ve onarımda bulunması nedeniyle, Yeşilay haftası kutlama programı  06 Mart 2024 tarihinde saat 11'de Ali Metin Kazancı Rize Lisesi konferans salonunda kutlanacak.
            Yeşilay haftası kutlama programı öncesi yapılan hazırlıkları değerlendirmek için Şevket Yardımcı Ortaokulu Müdürlüğünde toplanan, Yeşilay Rize Temsilcisi B.Ali Kavalcı, Yardımcısı İsmet Kösoğlu, Şevket Yardımcı Orta Okulu Müdürü Ersin Bekiroğlu, Şevket Yardımcı Ortaokulu Yeşilay Hazırlık Programı Öğretmenleri Aysun Koca, Engin Devrim Akdemir ve Okul Müdür Yardımcılarının da katıldığı toplantıda konuşan, Yeşilay Rize Temsilcisi B.Ali Kavalcı, 'Rize Valiliğimiz, Rize Milli Eğitim İl Müdürlüğümüz oluruyla tüm Türkiye genelinde olduğu gibi 01-07 Mart 2014 tarihleri arasında Yeşilay kutlama programları gerçekleştirilmektir. Rize ilimizde her yıl olduğu gibi bu yılda bir başka başarılı okullarımızdan Şevket Yardımcı Ortaokulu Müdürlüğü öğretmen ve öğrencileri tarafından organize edilen, Milli Eğitim İl Müdürlüğümüz, Yeşilay Genel Merkezimiz, Rize Belediyemiz ve Yeşilay Rize Temsilciliğimizin katkılarıyla 06 Mart 2014 tarihinde saat 11'de A. Metin Kazancı Rize Lisesi Konferans salonunda gerçekleşecek olan kutlamalara tüm halkımızı ailece davet ediyoruz. Yaşamın kalitesini yükseltin sloganıyla ve büyük fedakarlıklarla haftalardır kutlama etkilikleri programını hazırlayan Şevket Yardımcı Ortaokulu Müdürü, okulun Yeşilay gençlik kolları Öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu, şiir yarışması, tiyatro, kompozisyon yarışması, müzik korosu herkes tarafından izlenmelidir diye düşünüyorum. Ayrıca RTE Üniversitemiz Nükleer Tıp Uzmanı Dr. Baran Yusufoğlu'nun bağımlılık ve zararlı maddelere yönelik sunumu ile program tamamlanmış olacaktır. Ayrıca Yeşilay haftası 05 Mart 2014 tarihinde İkizdere İlçesi Merkez Atatürk İlkokulun hazırlamış olduğu bir programla, İkizdere Kültür Merkezinde saat 01.30 'da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. ' dedi.     

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI