VALİ YILMAZ DORUK, COVİD-19 AŞI POLİKLİNİKLERİNİ ZİYARET ETTİ.

Artvin Devlet Hastanesinde bulunan Covid-19 aşı polikliniklerini ziyaret eden Doruk, sağlık çalışanları ve vatandaşlarla sohbet ederek hızla devam eden aşı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

SAĞLIK 21.06.2021 13:07:32 102 0
VALİ YILMAZ DORUK, COVİD-19 AŞI POLİKLİNİKLERİNİ ZİYARET ETTİ.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Devlet Hastanesinde bulunan Covid-19 aşı polikliniklerini ziyaret eden Doruk, sağlık çalışanları ve vatandaşlarla sohbet ederek hızla devam eden aşı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Gösterdikleri hassasiyet ve yoğun çalışma için vatandaşlar ve sağlık çalışanlarına teşekkür eden Doruk, burada yaptığı açıklamada aşının salgınla mücadelede en büyük güç olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi “Bilindiği üzere ülkemizde şu an çok yoğun bir aşılama hizmeti var. Bu önemli hizmet ilimizde de aynı yoğunlukta devam ediyor. Şimdiye kadar ilimizde yapılan aşı sayısı 110 bini aşmış durumda. Birinci doz aşı yapılan kişi sayısı ise 70 bin civarında. Rakamlarda gösteriyor ki Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de yoğun bir aşılama çalışması devam etmekte. Artvin’li vatandaşlarımızın aşıya göstermiş olduğu teveccüh bizleri memnun ediyor. Bu düşüncelerle Sağlık Bakanlığımız koordinesinde ülkemiz genelinde belirlenen plan dahilinde yürütülen aşılama çalışmalarında özveriyle görev yapan sağlıkçılarımıza ve bu çalışmalara teveccüh göstererek katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, sırası gelen herkesi aşı olmaya davet ediyorum. Uyguladığımız tedbirler ve devam eden bu yoğun aşılama çalışmaları sayesinde salgının büyük ölçüde sonlanacağına inanıyorum” dedi.

Ziyaretleri sırasında Vali Yılmaz Doruk’a, Artvin Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Seymur Salih Mehmetoğlu ve diğer yetkililer eşlik etti


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI