Uzman Sayısı Üçe Yükseldi

Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Uzmanı 3 oldu

SAĞLIK 23.02.2022 13:27:21 39 0
Uzman Sayısı Üçe Yükseldi

İlimiz Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Uzmanı 3 oldu.İfadelerinin yer aldığı bilgilendirme açıklamasında 'İlimizde hali hazırda Sağlık Bakanlığı bünyesinde Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hizmet vermekte olan Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Merve Yazıcı’nın yanı sıra geçtiğimiz günlerde aynı alanda hizmet sunan Uzman Dr. Uğur Tekeoğlu göreve başlamıştı.Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında Dr. Öğr. Üyesi Yüksel Sümeyra Naralan’ın göreve başlamasıyla ilimizde Çocuk Psikiyatri alanında hizmet veren Hekim sayımız üçe yükseldi.'denildi.

Ayrıca, Öncesinde İlimizde bu alanda tek hekim bulunduğu için haliyle ilimiz ve Artvin başta olmak üzere bölge illerinden hastalarımız sıra bulmakta zorluk yaşamaktaydı.vurgusuna yer verilen basın açıklaması 'Böylece uzman sayımızın 3’e çıkmasıyla tedaviye ihtiyacı olan çocuklarımız ve ailelerinin ilgili uzman eksikliğinden dolayı sıkıntı yaşamayacaklarını ön görmekteyiz. Bu anlamda da bu uzman kadrosunun açılmasını sağlayan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğüne teşekkürlerimizi sunarız.Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde randevu sistemi ile çalışmaktadır. Bu sebeple poliklinikten randevu almak isteyenlerin 182 nolu telefondan veya MHRS sisteminden çocuk psikiyatrisi poliklinik muayenesi için randevu almaları gerekmektedir.'ifadeleriyle son buldu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı