TSO’DAN ENGELLİLER DERNEĞİNE ZİYARET

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti ve S.S. 08 Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Hopa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Aydoğan Can Yılmaz ve Genel Sekreter Metin Ustabaşı ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ münasebetiyle ziyaret etti.

SAĞLIK 4.12.2021 12:35:55 51 0
TSO’DAN ENGELLİLER DERNEĞİNE ZİYARET

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti ve S.S. 08 Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Hopa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Aydoğan Can Yılmaz ve Genel Sekreter Metin Ustabaşı ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ münasebetiyle ziyaret etti.

Ziyarette Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, Meclis Üyeleri Kemal Gazioğlu, Tolga Çakır, Ertan Topal, Meriç Burçin Özer, S.S. 08 Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Celil Yıldırım ve Nejdet Karabacak yer aldı.

Başkan Akyürek yaptığı açıklamada; ‘Yarınımızın engelli olmayacağının garantisi yok. İnanç ve geleneklerimiz gereği bu sosyal yaranın tarafı olarak yaklaşık 6 yıldır her Dünya Engelliler Gününde dile getirdiğimiz yer tahsisi konusunu ele alıyoruz. Yapımına Hopa TSO’ nun ayrıca gönüllü vatandaşlarımızın da destek vereceğini düşündüğümüz Hopa, Kemalpaşa belki de diğer komşu ilçelere yarar sağlayacak bir sosyal tesis, okul yapalım. Türkiye’ye örnek bir proje olacağı konusunda hem fikiriz.’ İfadelerini kullandı.

Sivil Toplum Kuruluşları, S.S. 08 Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Celil Yıldırım ve diğer katılım sağlayanların gerek kira desteği gerekse diğer sosyal desteklerde de derneğin yanında olduklarını ifade ettiler

Ziyaret karşılıklı dilek ve temenniler ile sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI