Toplam Kişi Sayısı 383 Oldu

Ülkemiz genelinde Covid 19 pandemisine karşı verilen mücadele de ilimizde de pek çok tedbir alınmakta ve gerekli denetimler sürekli olarak yapılmaktadır.

SAĞLIK 10.12.2020 10:46:39 19 0
Toplam Kişi Sayısı 383 Oldu

Ülkemiz genelinde Covid 19 pandemisine karşı verilen mücadele de ilimizde de pek çok tedbir alınmakta ve gerekli denetimler sürekli olarak yapılmaktadır.İfadelerinin kullanıldığı Valilik açıklamalarında şu ifadelere yer verildi; 

'İlimiz genelinde Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan denetimlerde şuana kadar toplam 383 kişinin karantina kurallarını ihlal ettiği tespit edilmiş ve karantina yurtlarına yerleştirilmiştir.

Değerli vatandaşlarımız alınan her tedbir sizin ve sevdiklerinizin sağlığı ve daha güzel yarınlara ulaşması içindir. Bu nedenle alınan tedbirlere uyulması büyük önem taşımaktadır.

Bunun yanı sıra artan her hasta sayısı hastanelerimizde daha fazla yük yüklemekte ve bunun sonucunda diğer sağlık alanlarında verilen hizmeti engellemektedir. Sağlık çalışanlarımızın ciddi gayretlerine bizlerde destek olursak hem onları daha çok motive eder hemde Covid-19 ile verilen mücadeleyi başarılı bir şekilde sonlandırmış oluruz.'


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI