SAĞLIKÇILARA EN TATLI DESTEK

Arhavi de hayırsever duyarlı ev hanımı Derya Celayir ilçedeki yeni tip korona virüs salgınıyla mücadele de görev alan Arhavi Devlet Hastanesi sağlık personellerini ziyaret edip tatlı ikramında bulundu.

SAĞLIK 22.01.2021 13:13:19 30 0
SAĞLIKÇILARA EN TATLI DESTEK

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-Arhavi de hayırsever duyarlı ev hanımı Derya Celayir ilçedeki yeni tip korona virüs salgınıyla mücadele de görev alan Arhavi Devlet Hastanesi sağlık personellerini ziyaret edip kendi elleriyle yaptığı tatlı ikramında bulundu.

Celayir, yaptığı açıklamada Korona virüs ile mücadelerde sağlık çalışanların canla başla çalıştığını belirterek, “ülkemiz olağan üstü bir dönemden geçiyor. Hayatımızda ilk defa tüm dünyayı etkisini altına alan ölümcül bir salgınla karşı karşıyayız. Bu günlerde en çok çalışma yükü ise hastanede çalışan doktorlar, hemşireler ve hastane de çalışan tüm sağlık görevlileri üsleniyor. Bizler için fedakârca gece gündüz çalışan sağlıkçılara bir nebze de olsa teşekkür etmek istedim. Hastane Başhekim Dr. Metin Özdemir Bey’e de bizim isteğimizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz.

,Ayrıca sağlık görevlilerine yönelik şiddet haberleri de bizleri çok üzmektedir. Lütfen herkes sağlıkçılarımızı el üstünde tutmalıdır” diye konuştu.

Arhavi Devlet Hastanesi Baş hekim Dr. Metin Özdemir ve Hastane çalışanları da “Derya Celayir hanımefendinin bizleri hatırlaması ve bu jesti bizler için büyük bir moral destek olmuştur, kendisine teşekkür ediyoruz” dediler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı