Sağlık Müdürü Tepe'den önemli açıklamalar

Rize Sağlık Müdürü Mustafa Tepe: ' Sağlık problemleri nedeniyle evde sağlık hizmetleri alan ve hareket etmekte zorlanan vatandaşların istemeleri durumunda sağlıklarını riske atmadan oy kullanmaları için gerekli önlemleri aldıklarını b

SAĞLIK 27.03.2014 19:58:04 12 0
Sağlık Müdürü Tepe
Rize Sağlık Müdürlüğünce evde sağlık hizmetli alan ve isteyen hastaların oy kullanabilmesi için aile hekimleri vasıtasıyla duyurular yapılarak, il genelindeki isteklilerin isimleri ile adreslerinin belirlendiğini kaydeden Dr. Tepe, “Bu süreçte her şeyden önemlisi insanımızın sağlığıdır. Eğer sağlıkları açısından kısıtlı durumda olan vatandaşlarımız oy kullanmak isterlerse bizlerde elimizden geldiğince onlara yardımcı olmaya çalışacağız. Bu sebeple öncesinde duyurular yapıp, istekli vatandaşlarımızın isimlerini kaydettik. Ancak buna rağmen oy verme kararı alan veya uygulamayı yeni duyup oy vermek isteyen vatandaşlarımız varsa aile hekimlerine ulaşıp isimlerini ve adreslerini vermeleri gerekiyor veya Rize İl Sağlık Müdürlüğü 213 03 57 -185213 03 57 -185 nolu evde sağlık hizmetleri birimine isimlerini ve adreslerini vermeleri yeterli olacaktır.” dedi.

Tepe, 'Bu çerçevede evde sağlık hizmeti sunulan hastaların vatandaşlık görevlerini yerine getirmesini sağlamak için gerekli çalışmalarımızı yaptık. Seçim günü evde sağlık hizmetleri koordinasyon merkezimiz oy kullanma saatleri süresince açık tutulacak. Talepte bulunan hastaların evde sağlık hizmeti sunan hasta nakil araçları ile oy verecekleri merkezlere götürülmesi sağlanacak ve oy kullanmaları müteakiben evlerine geri getirilecek. Bu hastalarımıza bu süreçte bir sağlık personelinin refakat etmesi sağlanacak.”şeklinde konuştu.

evde-saglik-hizmeti-alan-hastalarin-oy-kullanmasi-saglanacak-1.jpg 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı