RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gelişmeye ve Yenilenmeye Devam Ediyor

Vali Kemal Çeber, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek “fibroscan” cihazı ve yapımına devam edilen acil servisi inceledi.

SAĞLIK 25.10.2022 09:41:58 74 0
RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gelişmeye ve Yenilenmeye Devam Ediyor

RİZE-Vali Kemal Çeber, beraberinde Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz ve İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe ile birlikte RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek RTEÜ Geliştirme Vakfı tarafından hastaneye kazandırılan, karaciğer hastalıklarını teşhis amacıyla kullanılan 'fibroscan' adlı cihazı ve yine geliştirme vakfı tarafından yapımına devam edilen yeni acil servisi inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

RTEÜ Araştırma Hastanesinin sürekli olarak kendini geliştirdiğini ifade eden Vali Çeber, “ ilk olarak RTEÜ Geliştirme Vakfımızın bizlere bu güzel hizmetleri sunmak için vermiş oldukları destekleri çok önemsiyor ve kendilerine teşekkür ediyorum.'dedi

SAĞLIK ALANINDA ÇOK ÖNEMLİ ADIMLAR ATMAYA DEVAM EDİYORUZ

Vali Çeber, Sağlık alanında çok önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. Eğitim ve Araştırma Hastanemizde gelişen teknoloji ile birlikte yeni cihazları hizmete sunmakta ve binalarında yenilemeler yaparak vatandaşlarımıza verilen hizmetin kalitesini her geçen gün artırmaktadır.'diye konuştu

Çeber, Yaşamış olduğumuz pandemi süreci bizlere sağlık alanının ne denli önemli olduğunu birkez daha hatırlattı ve bu kapsamda bu tarz cihazların hizmete alınmasında ve sağlık alanında verilen hizmet kalitesinin artırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI