Rize’de, Sigaranın Zararlarına “Sevgi Dili Projesi” dikkat çekildi

Rize’de, “31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü” etkinliklerine Sevgi Dili projesi damga vurdu.

SAĞLIK 4.06.2022 09:18:36 68 0
Rize’de, Sigaranın Zararlarına “Sevgi Dili Projesi” dikkat çekildi

31 Mayıs “Dünya Tütünsüz Günü” etkinlikleri kapsamında SUMDER ve İl Sağlık Müdürlüğü Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Birimi koordinasyonunda İsmail Kahraman Kültür Merkezinde “Sevgi Dili Projesi” çerçevesinde gönüllü öğretmen ve öğrencilere plaket ve madalya töreni düzenlendi.

Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Seçkin Karaoğlu, Yeşilay yönetim kurulu üyesi Doç. Dr. Zeki Karataş, SUMDER Başkanı Dr. Ali Öner ve projeye büyük emek ve katkı sağlayan Vakıflar ve Taşlıdere İlkokulu Müdürü ve proje kapsamında gönüllü öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilen programda “Sevgi Dili Projesi” ile sigaranın zararlarını anlatan video gösterimi ve animasyonlarla katılımcılar bilgilendirildi.

Büyük bir emek ve özveri ile çalışmalarına devam eden SUMDER başkanı Dr. Ali Öner projenin önemine vurgu yaptı.

Törenin ardından Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Seçkin Karaoğlu, Yeşilay yönetim kurulu üyesi Doç. Dr. Zeki Karataş, SUMDER Başkanı Dr. Ali Öner’ in de katılımlarıyla sahil kordonu boyunca yürüyüş yapan gönüllü öğrenci, öğretmen ve kurum çalışanları sigaranın zararlarına bir kez daha dikkat çekmek amacıyla hep birlikte izmarit toplandı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI