Ramazan’da aşılama hizmeti devam edecek

Rize İl Sağlık Müdürlüğü, Ramazan ayı boyunca aşı trafiğinde aksama yaşanmaması için tüm tedbirlerini aldı

SAĞLIK 12.04.2021 17:20:57 81 0
Ramazan’da aşılama hizmeti devam edecek

Rize İl Sağlık Müdürlüğü, Ramazan ayı boyunca aşı trafiğinde aksama yaşanmaması için tüm tedbirlerini aldı.

Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Ramazan ayı boyunca mesai saatlerinde ve iftardan sonra aşılama işlemlerinin devam edileceğini ve bu anlamda tüm sağlık tesislerimizde gerekli önlemleri aldıklarını söyledi.

Tepe, '60 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile Bakanlığımızca aşı hakkı tanımlanan diğer vatandaşlarımız mesai saatleri içerisinde randevusunu alarak bağlı oldukları aile hekimliklerinde, ayrıca randevu alamayanlar ise toplum sağlığı merkezinde aşılarını olabilecektir. İftardan sonra ise aşılama yaptırmak isteyen vatandaşlarımız hastanelerimize başvurarak saat 20.00 ile 23.00 arasında aşılarını randevusuz bir şekilde yaptırabileceklerdir.' dedi.

Biontech aşısı olmak isteyenler vatandaşlarımızın randevu almak zorunda olduklarını söyleyen Tepe, “Bu aşımız sadece Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapılmakta olup, vatandaşlarımızın randevu ile başvurmaları halinde sabah saat 08.00 ile akşam 23.00 kadar aşı olabileceklerdir.” diye belirtti.

Rize’de şimdiye kadar 101 bin 563 doz aşı yapıldığını ifade eden Tepe, 'Ramazan'da aşı yaptırmak isteyen vatandaşlarımıza kolaylık sağlama adına gerekli tedbirleri alındığını söyleyerek, aşı hakkı tanımlanan tüm vatandaşlarımızı da aşı olmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı