MÜFTÜ DOĞAN'DAN YEŞİLAY'A ZİYARET

Doğan'Tamamen gönüllü olarak büyük fedakarlıda yürüttüğünüz bu hizmetlerinizde şahsınızı ve tüm yönetiminizi tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim'dedi.

SAĞLIK 26.02.2014 12:40:21 80 0
MÜFTÜ DOĞAN
Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, Yeşilay Rize Temsilciğini ziyaret ederek 01-07 Mart 2014 tarihleri arasında kutlanacak olan Yeşilay haftasını tebrik etti.
Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, 'Sağlıklı nesillerin yetişmesi için Yeşilay Cemiyetinin bir asra yaklaşan hizmetleri başta gençlerimiz olmak üzere her zaman önem arz etmektedir. Milli ve manevi değerlerle donatılmış, ailesi, ülkesini, milletini seven, sayan ve bu değerlerle yetişen gençlerimiz için Yeşilay'ın değeri her zamankinden daha çok önem kazanmaktadır.  Gerek Diyanet Başkanlığımız, gerekse müftülüğümüz kuruluşundan bu güne kadar her zaman Yeşilay'ın yanında olmuştur. Sağlıklı nesillerin yetişmesi için gönüllü olarak ilimizde yapmakta olduğunuz bu çalışmalarınıza her zaman destek verdik ve bundan böylece vermeye devam edeceğiz. 'Ağaç yaş iken eğilir' atasözümüz mucibince tüm aileler yavrularımız gerek maddi, gerekse manevi eğitimleri titizlikle vererek ve takip ederek, her türlü zararlı ve bağımlılık yapan maddelerden uzak, milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetiştirilmelidir. Tamamen gönüllü olarak büyük fedakarlıda yürüttüğünüz bu hizmetlerinizde şahsınızı ve tüm yönetiminizi tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.' diye konuştu.
            Yeşilay Rize Temsilcisi Bayram Ali Kavalcı, 'Yeşilay haftası kutlamalarında manevi noktada bizlere her zaman sağlamış olduğunuz desteklere teşekkür ediyoruz. Özellikle okul öncesi eğitime ağırlık vererek şehrimizin en büyük camisi olan sahil camisinin altında kurmuş olduğunuz eğitim kreşlerinden dolayı bizlerde Yeşilay Cemiyeti olarak sizleri tebrik ediyoruz. Ziyaretinize şahsım ve arkadaşlarım olarak duyduğumuz mutluluğu ifade ederek, Yeşilay haftası kutlamalarımıza vermiş olduğunuz desteğe teşekkür ediyoruz.' dedi.  Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan'ın, Rize Yeşilay Cemiyetini ziyaretinde, Yeşilay Rize Yönetim Kurulu Üyeleri Abdulkadir Kara ve Mehmet Akif Çakmakçı'da hazır bulundular.
    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI