KREŞ AÇILDI

Kemapaşa’da150 öğrenciye hizmet verecek olan Özel Çatak Happy Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nün açılışı yapıldı.

SAĞLIK 20.11.2022 10:31:44 69 0
KREŞ AÇILDI

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA-Gülşen Parlak & Soner, Erdinç, Hacip Serkan Yılmaz ortaklığında Kemalpaşa İsmet Acar Caddesi üzerinde 500 metrekare üzerinde 150 öğrenciye hizmet verecek olan Özel Çatak Happy Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nün açılışı yapıldı.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek ve TSO Meclis üyesi Ramazan Balcıoğlu’nun da katıldığı açılış törenine İlçe esnafları ve ortakların yakınları da ilgi gösterdi. Kemalpaşa’nın önemli bir ihtiyacı olan Kreşin açılışından büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek “Kreşimiz İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Açılış kurdelesi kesildikten sonra açılışa katılanlar işyerini inceleme fırsatı buldular. Ortaklardan aynı zamanda müdürlüğünü üstlenen Gülşen Parlak yaptığı açıklamada: “Kemalpaşa ilçe vasfına kavuştuktan sonra hızla gelişiyor. İlköğretim, Lise yeniden inşa ediliyor. Bu süreçte birçok aile çocuklarını Hopa’daki kreşlere, çocuk bakım evlerine göndermek zorunda kaldı. Bu nedenle Kemalpaşa‘da yaşayan ailelerin buna ihtiyacı olduğunu düşündük. 7 branşta 17 eğitmen ile açılışını yaptığımız eğitim yuvamızın Etüt Merkezi tamamen doldu. Halkımıza hayırlı olsun” diyerek açılışlarına katılanlara teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı