Halk Sağlığı müdürlüğü yeni yerinde !

Yeni birimlerin açılması böyle bir karara sebebiyet verdi !

SAĞLIK 14.08.2013 17:13:13 9 0
Halk Sağlığı müdürlüğü yeni yerinde !



Rize Kamu HastanelerBirliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül, Halk Sağlığı Müdürü Dr. FaikÖzşahin’i yeni makamında ziyaret etti.

Rize Halk SağlığıMüdürü Dr. Faik Özşahin, yaptığı açıklamada, Halk Sağlığı Müdürlüğümüzkurulduğu zaman mecburen yapılanması amacıyla Sağlık Müdürlüğü çatısı altındahizmet vermeye başladığını söyleyen Özşahin, şöyle devam etti:

Yeni yapılanmayla beraber mevcut Sağlık Müdürlüğünün binası bize yetmedi. Bununla beraber yeniaçılımlar oluştu. Hem kurumsal işleyişin daha düzenli olması açısından hem degereli olan bazı birimlerin açılması amacıyla bu ihtiyaç hat safhaya çıkıncaBakanlığımız ile de görüşerek Halk Sağlığı Müdürlüğümüzü taşımaya karar verdik”dedi.

Özşahin, “yeni kurulanbir kurum olmamızla beraber yeni hizmet alanları doğuyor. Dolayısıyla HalkSağlığı Müdürlüğü olarak ciddi çalışmalar bizi bekliyor. Bizde bu çalışmalarınüstesinde geleceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Rize İli KamuHastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül ise; “bizlerle kardeş kurumolan Halk Sağlığı Kurumunun taşra teşkilatının böyle güzel ve nezih ortamlarataşınması dolayısıyla bugün kendilerini ziyaret edip, hayırlı olsundileklerimizi iletmek istedik.” dedi.

Sünbül,çalışanlarımızın daha ferah ve işe odaklanabilecekleri bir ortam olması için buanlamda yeni yerin tüm sağlık camiamıza hayırlı olmasını diledi.

Rize Halk SağlığıMüdürlüğünün yeni yeri Atatürk Caddesinde bulunan Köksal Mataracı İş Hanının3.4. ve 5. Katlarında hizmet veriyor. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı