Gürcü Doktorlar Sertifikalarını alarak ülkelerine döndüler

Gürcistan Tiflis Devlet Tıp Üniversitesinden gelerek RTE Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir aylık staj gören Gürcü öğrenciler stajlarını tamamladı.

SAĞLIK 25.08.2017 13:33:02 52 0
Gürcü Doktorlar Sertifikalarını alarak ülkelerine döndüler

Eğitimlerini tamamlayan öğrenciler için Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hasan TÜRÜT, Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Rauf PEHLİVAN, Müdür Yardımcısı Mustafa TOPUK ve Tiflis Devlet Tıp Üniversitesi Öğretim Elemanı Dr. Mzia TSİKLAURİ’nin katılımıyla Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda sertifika töreni düzenlendi.

Törende konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, on iki yıldır Gürcü öğrencileri Üniversitemizde ağırlamaktan memnun olduğunu ifade ederek, “ Amacımız, Gürcistan ile olan ilişkilerimizi daha da iyi yerlere taşıyıp mevcut işbirliğinin daha fazla gelişmesidir.” dedi.

Stajlarını tamamlayan öğrencilerin Gürcistan’a döndüklerinde ülkemizin temsilcileri olacağını belirten Rektör Karaman, kısa bir süre de olsa Üniversitemizde gördükleri stajın eğitim hayatlarına katkı sağlaması ve ileride hizmet ettiklerinde Rize’yi, Üniversitemizi ve Eğitim ve Araştırma Hastanesini unutmamaları temennisinde bulundu.

Karaman, staj süresince katkı sağlayan herkese teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Tiflis Devlet Tıp Üniversitesi Öğretim Elemanı Dr. Mzia TSİKLAURİ ise on iki yıldan beri öğrencilerine staj yapma imkânı sunan başta Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN olmak üzere Üniversite, Tıp Fakültesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetici ve personeline teşekkür ederek Üniversitede bulunmaktan dolayı çok memnun olduklarını, almış oldukları eğitimin gelecekte kendilerine ciddi faydalar sağlayacağını ifade ederek konuşmasını tamamladı.

Törenin sonunda Gürcü öğrencilere Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hasan TÜRÜT, Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Rauf PEHLİVAN ve Müdür Yardımcısı Mustafa TOPUK tarafından sertifikaları verildi.

Tören, günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

RTEÜ


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI