Cuma akşamı dualarını aldık

Rize Devlet Hastanesi Başhekimi Şaban Ergene ve beraberindeki hekimlerle birlikte acil serviste tedavi görev hastalara geçmiş olsun diyerek dualarını aldılar.

SAĞLIK 26.05.2023 09:53:25 60 0
Cuma akşamı dualarını aldık

Zaman zaman yaptığı güzel hizmetleri sosyal medya hesabında paylaşımlarda bulunan Rize Devlet Hastanesi Başhekimi Şaban Ergen, Cuma akşamı acil servisi ziyaret ederek burada tedavi gören hastalara şifa dilerken, yakınlarıyla da sohbet ettiler. Ergene, konuyla ilgili açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“HER GÜNE YENİ BİR HİZMET AŞKIYLA GİRİYORUZ

“Bereketli bir cuma akşamında, mesai sonrasında her zaman olduğu gibi ekip arkadaşlarımla; acil uzman dr ve pratisyen dr ekibimle, nöbetçi idari amirimle, güvenlikçi kardeşlerimle birlikte hizmet için müessesemizde göreve devam ettik. Acil serviste; kırmızı-yeşil-sarı ve müşahede alanlarındaki hastalarımızın gönüllerine dokunduk, kendilerine kulak verdik, dualı ağızlarından hissemize düşeni aldık, tebessümlerine ortak olduk. Yeni bir güne yepyeni görev ve hizmet aşkıyla giriyoruz. Şükürler olsun bu necip millete hizmet görevini bizlere bahşedene.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı