Covid-19 Salgını İle Mücadele Kararlılıkla Devam Ediyor

Rize Valisi Kemal Çeber, İçişleri Bakanlığımızın yeni tip Coronavirüs ile (Covid-19) mücadelede başlattığı "Dinamik Denetim Süreci" uygulaması kapsamında yapılan denetimlere katıldı.

SAĞLIK 16.03.2021 18:14:51 40 0
Covid-19 Salgını İle Mücadele Kararlılıkla Devam Ediyor

Rize Valisi Kemal Çeber, İçişleri Bakanlığımızın yeni tip Coronavirüs ile (Covid-19) mücadelede başlattığı 'Dinamik Denetim Süreci' uygulaması kapsamında yapılan denetimlere katıldı.

Gerçekleştirilen denetimler sonrası değerlendirmelerde bulunan Vali Çeber, Covid-19 pandemisi ile verilen mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini vurgulayarak, “ Koronavirüs salgını ile mücadelede Dinamik Denetim Modeli ile ilimiz genelinde denetimlerimize devam ediyoruz.

Pandemi sürecinde önemli bir noktadayız. İlimizde yaklaşan çay sezonu ile birlikte başlayacak olan hareketlilik öncesinde vaka sayılarımızı minimum seviyeye getirmemiz çok önemli. “ şeklinde konuştu.

Vali Kemal Çeber ile birlikte yapılan denetimlere Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak ve Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI