BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Kemalpaşa Kaymakamı Deniz Yıldırım başkanlığında, Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Hükümet Konağı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

SAĞLIK 18.03.2022 13:09:15 24 0
BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA-Kemalpaşa Kaymakamı Deniz Yıldırım başkanlığında, Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Hükümet Konağı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda bağımlılıkla mücadele konusunda yapılan genel bilgilendirmenin ardından uyuşturucu ile mücadele, uçucu madde ve tütün kullanımı ile ilgili mücadelede ilgili kurumlar tarafından sorumlulukların yerine getirilmesi hakkında kararlar alınarak yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Kaymakam Yıldırım, toplantıda konunun önemine dikkat çekerek, bağımlılık ile mücadelenin sadece kolluk kuvvetlerince alınan tedbirlerle değil, kurumlar arası iş birliği ile yapılabileceğini vurguladı. Özellikle gençlerimizin madde bağımlılığından uzak tutulması için tüm kurumlarımızın üzerine düşen görevleri yerine getirmeleri ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi sağlıklı birer birey olarak yetiştirmenin gayreti içerisinde bulunulması gerektiğini kaydetti. Uyuşturucu ile mücadele konusunda kararlı ve bir o kadar da sorumluluk duygusuyla hareket edip, çocuklarımızı ve gençlerimizi kurtarmak, diğer taraftan ve en önemlisi de gençlerimizi zehirleyenlerle mücadele etmek amacıyla her türlü tedbirin alınması gerektiğini söyledi.

Toplantı, Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI