Yönetim Acil Toplandı; Yardım için destek talebinde bulundu

Yönetim Acil Toplandı; Yardım için destek talebinde bulundu

PAZARSPOR-RİZESPOR 10.07.2020 10:08:40 46 0
Yönetim Acil Toplandı; Yardım için destek talebinde bulundu

PAZAR-Türkiye Futbol Federasyonunun aldığı kararın ardından Pazarspor Yönetim Kurulu, yol haritası belirlemek amacıyla toplandı.

2.Lig için kolları sıvayan Pazarspor yönetimi ilk olarak sporcularla bir araya geldi. Ardından kendi aralarında toplanarak, PLAY-OFF karşılaşmaları için “yol haritası” hazırladılar.

Yönetim ve sporcular,2.Lig’e yükselecek 2.takım için, 20-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya’da oynanacak olan 2 karşılaşma sonucunda tekrar tarih yazmanın planlarını yapıyorlar.

Toplantı sonundan yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi.

“Pazarspor bu tür zorlu mücadeleleri sever, 2012-2013 sezonun da yine aynı şekilde 2. lige çıkmıştık. Bu Play-OFF mücadelesinin sadece Pazarspor ‘un değil Pazar'ın hatta temsilcisi olduğumuz Rize'nin mücadelesidir. O yüzden yediden yetmişine, siyasisinden, bürokratına, esnafından, gurbetçisine kısaca herkesin mücadelesidir. Gelecek şampiyonlukta hepimizin başarısı olacaktır. Bunun için hem maddi, hem manevi herkesin, her kesimin desteğine ihtiyaç var. Zorlu iki maçta sahaya çıkıp hem bize, hem kendilerine şampiyonluğu getirecek sporcularımızı en iyi şekilde motive etmek için herkesin her çeşit desteğine ihtiyacımız var. Yüz binlerce nüfusa sahip illerin milyonlar harcayarak elde edemedikleri bu fırsatı şampiyonlukla taçlandırmak için şimdi kenetlenme ve destek zamanıdır.”


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı