Yenilgiden çok sakatlık üzdü

YARI FİNALLER DE PAZARSPOR 18-39 TRABZON'A YENİLDİ

PAZARSPOR-RİZESPOR 2.05.2014 20:51:04 21 0
Yenilgiden çok sakatlık üzdü
Kuşadasında oynanılan süper lige yükselme Bayanlar Yarı final maçlarının sonuncusunda Pazarspor Hentbol takımı Trabzon Hentbol Akademi ekibine 18-34 yenildi.

İlk yarısı çekişmeli geçen müsabakanın ikinci yarısında yaşanan sakatlıklar ve kart cezaları nedeni ile oyundan düşen Pazarspor sahadan mağlup ayrıldı.

İki galibiyet ile Süper lige yükselme final maçları oynamaya hak kazanan Pazarspor 8-10 Mayıs tarihleri arasında Balıkesir- Burhaniyede ter dökecek.

Sultanlar Final müsabakalarında Trabzon Hentbol Akademi, Ordu Boztepe Gönülspor ve Atlantik spor kulübü ile mücadele verecek ve iki takım Süper lige yükselecek.

Maçın ardından Fatma Badoğlu,”ilk yarı denk bir mücadele oldu özellikle çok iyi savunma yaptık. İkinci yarıda sakatlıklar ve kartlar oyunumuzu etkiledi.Oyuncumuz Emel Aydın sakatlanarak Ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kendisine tekrar geçmiş olsun diyoruz. İnşallah Finallerde hedefimize ulaşacağız” dedi.

Başkan Hüseyin Yangın,”Sadece Futbol da değil salonsporlarındada Pazarspor mücadelesini en iyi şekilde vermektedir. Bu anlamda Bayan Hentbol takımımızda süper lige yükselmek için sahada ellerinden geleni yapıyorlar. İnşallah Final maçlarında daha iyi performans göstererek Rizeye bir süper lig takımıdaha armağan etmek istiyoruz” dedi.

Bu günkü müsabakada dişi kırılarak sakatlanan Emel Aydın’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sporcunun durumununiyi olduğu ve tedavisinin yapıldığı belirtildi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI