Yangın 15.kez başkan

Başkan Hüseyin Yangın genel kurulda aday olmayacağını dile getirmiş olmasına rağmen genel kurulda aday çıkmayınca yeni yönetim hazırlayarak 15.kez başkan olarak güven oyu aldı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 13.06.2017 22:21:50 504 0
Yangın 15.kez başkan
Pazarspor Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Hüseyin Yangın tek liste ile girilen seçimlerde yeniden başkan seçildi.
Pazarspor tesislerinde gerçekleştirilen kongreye Pazar Kaymakamı Cevat Çelik Siyasi Parti İlçe Başkanları,STK temssilcileri ve davetliler katıldı.
Divan başkanlığını eski başkanlardan Mustafa Taşkın’ın yaptığı kongrede başkanlık için tek aday olarak mevcut başkan Hüseyin Yangın’ın listesi katılımcıların oylarıyla seçildi.
Gündem dışı konuşmalar bölümünde Pazar Kaymakamı Cevat Çelik ve diğer hatipler genel kurula hitap ettiler.
Daha sonra başkan Yangın yaptığı konuşmada '2015 yılında yapılan kongrede bir sonraki dönemde başkan adayı olmayacağımı üzerine basa basa belirtmiştim.
14 yıl yürüttüğüm bu ulvi sorumluluğu devralmak isteyen değerli Genel Kurul Üyelerimizin Kulübümüzün mali ve genel durumunu öğrenmek üzere Kulüp yetkilileri ile temas etmelerini plan,program ve hedeflerini , bunun yanında gerekli kaynak temini konusunda Genel kurul üyelerimizi bilgilendirmelerini bekliyorum.
Aslolan bu kulübün sağlıklı yaşaması,güvenilir ellerle idare edilmesidir.
Bayrağı taşıyacak insanların geçmişte kulübümüze zarar vermiş olmamaları,kulüp üyeliği ile ilgili edinimlerini sağlıklı yapmış olmaları esastır.
Bu vesile ile 275 civarındaki üyemizin 42 adedinin aidatını eksiksiz ödediği, 75 üyenin sadece 2016 yılı aidat ödemesinin eksik olduğu görülmektedir.
Bu bakışla 115 üyenin kongrede oy kullanma yetkisi olduğu dikkate alındığında 160 üyenin uzun yıllardır aidat ödemediği ve bu üyelerin durumunun Dernekler yasadı gereği değerlendirileceğini bir kez daha Kulüp Başkan’ı sıfatıyla hatırlatırı tüm üyelerimize Hayırlı Ramazan ayı dilerim'dedi.
Daha sonra genel kurulda yapılan konuşmalar sonunda Başkan Yangın aday olmayınca önceden hazırlamış olduğu yönetim kurulu üyeleri ile 15.kez Pazarspor başklanlığna seçildi.
Yangın başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluştu
Başkan Yangın teşekkür konuşması yaptı.Ardından İftar programına geçildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI