Tütüneker neden ayrılmış..

Uğur Tütüneker'in Çaykur Rizespor’dan ayrılmasının ardındaki neden?

PAZARSPOR-RİZESPOR 20.05.2014 17:28:02 25 0
Tütüneker neden ayrılmış..
Geçen hafta içinde Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda kaleci Serkan Kırıntılı ile Somalili forvet oyuncu Ali Liban Abdi arasında kavga çıktı.

Teknik Direktör Uğur Tütüneker’in, her iki oyuncuyu ayırması gerekirken tüm oyuncularının önünde Liban Abdi’ye kafa attığı ve oyuncunun dengesini kaybedip yere düştüğü belirtildi.

SOMALİLİ OYUNCU YERE DÜŞTÜ
Çaykur Rizespor ile yollarını ayıran Uğur Tütüneker ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Hafta içinde yapılan idmanda kaleci Serkan Kırıntılı ile Ali Liban Abdi arasında kavga çıktı.

Teknik Direktör Uğur Tütüneker, tüm oyuncularının gözleri önünde cereyan eden olayda, her iki oyuncuyu ayıracağına Somalili oyuncu Liban Abdi’ye kafa attı. Somali oyuncu dengesini kaybederek yere düştü. Araya giren futbolcular Liban Abdi’yi idmandan çıkardı.

TÜTÜNEKER iNANDIRICI DEĞiL
Geçen sezon Yeşil-Mavili takıma transfer olan 25 yaşındaki Somalili futbolcuyu sakatlığının geçmesine rağmen 3-1 kazanılan Elazığspor maçının kadrosuna almayan eski teknik direktör Uğur Tütüneker’in kavga konusunda yönetim kurulu tarafından inandırıcı bulunmayarak ipinin çekildiği belirtildi. Somalili futbolcu Liban Abdi bu olaydan sonra son maçta oynamak istemediğini yönetim kuruluna bildirdi.

ÇELiŞKiLi AÇIKLAMA
Tütüneker’in Elazığspor maçının ardından gazetecilerin Liban Abdi ile ilgili sorularına ise çelişkili cevap vermesi dikkat çekti. Tütüneker, “Liban Abdi’yi kadroya almak istedim. Ancak bu oyuncu kendini iyi hissetmediğini bildirdiği için kadroya almadım” sözleri kavgayı saklamaktan başka bir açıklama olmadığı olarak değerlendirildi.

Öte yandan Çaykur Rizespor ile yolları Elazığspor maçından sonra ayrılan Tütüneker’in Yeşil-Mavili taraftarlarla da bir maç sonrası da tartışmıştı.

Karadenizdesonnokta  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI