Taşkın, Önceliklerini belirlemeye çalışıyor

Taşkın, Önceliklerini belirlemeye çalışıyor

PAZARSPOR-RİZESPOR 4.06.2022 10:23:46 37 0
Taşkın, Önceliklerini belirlemeye çalışıyor

PAZAR-TFF 2.lig Beyaz Grupta Mücadele eden Pazarspor ligde, 15.sırada 34 puanla kalmayı başardı.

Özellikle 2021-2022 sezonunda 2.yarıda zorlu bir yarıştan sonra ligde kalmayı başaran Pazarspor, 2022-2023 sezonu için kolları sıvadı.

Kulübe maddi destek için sponsor arayışına giren Pazarspor Kulübü Başkanı Mustafa Taşkın, yeni spor yasası ile kulüp yönetmenin artık imkansız hale geldiğini dile getirerek, Federasyon seçimlerinde sonra gelecek açıklamalara göre yol haritası belirleyeceğini ifade etti.

Önceliklerinin takımı çalıştıracak hocanın tespit edilmesi olduğunu belirten Taşkın, “takımda iç transferde sorun yaşamamak için transfere ilk olarak buradan başlayacağız. Ardından belirlenecek hocamız ile istişarelerde bulunarak dış transferde eksik mevkilerimizi tamamlamaya çalışacağız. Pazarspor köklü bir kulüptür. Bu kulüpte futbol oynamak isteyen birçok sporcu var bizimle de iletilişim içindeler. Tek tek görüşmeler yapıyoruz. Transfer komitemizde bu konuda çalışmalar yapıyor” dedi.

Edinilen bilgilere göre, Pazarspor sosyal tesislerinin Turizm amaçlı kiralandığı, elde edilen gelirle de çalışanların ve sporcuların sigorta primlerinin ödendiği ve takımın SSK ya borcunun olmadığı bildirildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI