Takım Komple Test yapıldı

Başkan Mustafa Taşkın, "liglerin başlama startının ardından bugün testlerimizi yaptırdık ve yarında çalışmalara başlayacağız"

PAZARSPOR-RİZESPOR 29.06.2020 15:23:36 144 0
Takım Komple Test yapıldı

PAZAR-TFF 3.Lig 3.Gurpta mücadele eden Pazarspor’un da içinde bulunduğu ligler Koronavirüs (KOVİT-19) salgını nedeniyle ara verilen liglerin, 18 Temmuz’da başlayacağına dair alınan karar sonucu 29.06.2020 Pazartesi(bugün) tesislerde, 38 kişilik ekibi ile birlikte toplanarak topluca TEST yapıldılar.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“18 Temmuzda kaldığı yerden devam edecek olan ligler için takımımız Pazarspor 29.06.2020 Pazartesi, (bugün) toplandı. Sabah toplanan ekip, çalışmaların sağlıklı bir şekilde devamı için öğleden sonrada Kovit-19 testi yaptırdı. Test sonuçlarının ardından 30.06.2020 Salı günü (yarın) öğleden sonrada çalışmalara başlanacak”.

Başkan Mustafa Taşkın, liglerin başlama startının ardından bu gün testlerimizi yaptırdık ve yarında çalışmalara başlayacağız. Zor bir dönem ve süreç bizi bekliyor ama hedeflerimizden büyük. İnşallah kazasız belasız, sıkıntısız sağlıklı ve başarılı bir şekilde sezonu tamamlarız hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI