“SPOR KENTİ” PAZAR: BAŞARIYA DOYMUYOR

Türkiye Hentbol Federasyonu Göksu Akyel sezonu Kadınlar 2. Lig A grubu maçlarının 3. ve son etabı Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Spor salonunda gerçekleştirildi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 31.05.2021 08:25:25 33 0
“SPOR KENTİ” PAZAR: BAŞARIYA DOYMUYOR

Türkiye Hentbol Federasyonu Göksu Akyel sezonu Kadınlar 2. Lig A grubu maçlarının 3. ve son etabı Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Spor salonunda gerçekleştirildi.

Kadınlar 2. Lig A grubu maçlarının 3. ve son etabı Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Spor salonunda oynandı, Kurulduğu ilk yılında büyük başarı gösteren Olimpik Pazar Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı ligi şampiyon olarak tamamladı.

Bu sonuçla 1. Lige yükseldi. Karadeniz ekibi 8 karşılaşmada 16 puan topladı.

Rize ekibi, Olimpik Pazar Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı ilk maçını 28 Mayıs Cuma günü 13:30’da Kızıltepe Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı ile gerçekleştirerek, müsabakayı 39 – 28 kazandı. 29 Mayıs Cumartesi günü 18.30’da Yenidoğan Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı ile yapılan karşılaşmadan 30-14 galip ayrılan Olimpik Pazar Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı 30 Mayıs Pazar günü Göktürk Gençlik Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı ile oynadığı karşılaşmayı da 34-25 kazandı. Bu sonuçlarla Olimpik Pazar ligi şampiyon olarak tamamladı ve 1. Lige yükseldi. Karadeniz ekibi 8 karşılaşmada 16 puan topladı.

Kulüp Başkanı Rahmi Çakır yaptığı açıklamada “ Başta sporcularımızı ve teknik ekibimizi elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ediyorum. Sporu, sporcuyu ve alt yapı organizasyonlarımızı yaptığımız yatırımlarla her geçen gün daha da geliştiriyoruz. Bu yatırımların meyvesi ise bugün olduğu gibi elde edilen başarılar oluyor. İlçemizi sporda en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.

Müsabakalar sonrası düzenlenen kupa töreninde Kırşehir Belediye Başkanı ve protokol, oyunculara kupaları takdim etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı