RİZESPOR'DA TRANSFERE DEVAM

Engin Baytar'da iş imzaya kalırken, Aykut Akgün konusunda Trabzonspor ile anlaşmaya varıldı. Liban Abdi ise Rize'ye geldi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 8.01.2014 20:14:14 19 0
RİZESPOR

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un, anlaşma sağladığı Galatasaraylı Engin Baytar ile yarın sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

 
Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın transfer listesinde yer alan Engin Baytar ile görüşen ve anlaşma sağlayan Transfer Komitesi, tecrübeli oyuncu ile imza aşamasına geldi. Bu akşam son olarak bir araya gelecek olan tarafların yarın sözleşme imzalaması bekleniyor. Ligin ilk yarısında Galatasaray’da 7 maçta 289 dakika forma giyen Engin, tek golünü Çaykur Rizespor’a atmıştı.
 
Çaykur Rizespor Transfer Komitesi, Trabzonsporlu Aykut Akgün ile de prensipte anlaşmaya vardı. Hafta içerisinde yeniden yapılacak görüşmenin ardından futbolcu ile sözleşme imzalanması bekleniyor.
 


LİBAN ABDİ RİZE'YE GELDİ

Bu arada Çaykur Rizespor, Potekiz’in Academica Colimbra takımında forma giyen 25 yaşındaki Liban Abdi’yi Rize’ye getirdi. Mehmet Cengiz tesislerini gezen Abdi’nin yeşil mavili kulüple sözleşme imzalayacağı öğrenildi. ÇAY TV

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI