Rizespor'da çok şey değişti

Çaykur Rizespor’un başkanı Metin Kalkavan Rizespor’da başta transfer sistemi olmak üzere çok şeyin değiştiğini söyledi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 15.07.2014 18:17:58 19 0
Rizespor
Mehmet Özdilek ile birlikte yeni bir döneme başladıklarını bununla da çok şeyin değişeceğinin altını çizen Kalkavan, “Yeni sezon için az ama öz transfer yapacağız.

Mehmet hocanın verdiği rapor doğrultusunda istediği transferleri gerçekleştiriyoruz. Rizespor olarak etik değerlere çok önem veriyoruz.

Kulübüyle sözleşmesi devam eden bir futbolcuya talip olmadık. Ayrıca geçen yıllarda olduğu gibi yine Rize'de oynamak isteyen futbolcularla anlaşma yaptık. Bunlar bizim için önemli değerlerdir' dedi.

ACELEMİZ YOK
Geçen sezona oranla yeni sezonda arkadaşlığın üst düzeyde olacağına inandığını da ifade eden Kalkavan “Geçen sezon bazı ufak tefek sıkıntılar yaşanmıştı.

Bir takımın başarısında takım ruhunu oluşturmak çok önemli. Mehmet Özdilek ile birlikte çok farklı bir takım ruhu oluşacaktır' dedi.

Transfer konusuna da değinen Kalkavan, 'Bu konuda rahatız ve hiç acelemiz yok. Geçen sezon ligin yeni takımı olarak çok transfer yaptık.

Bu sezon eksik olan mevkilere transfer yapıyoruz. Her yönden iyi bir takım olacağız ve beklentilere karşılık vereceğiz.

Taraftarımız savaşan mücadele eden bir takım istiyor. Bende bunun müjdesini veriyorum. Rizespor savaşacak' diye konuştu.
rizesporlular.com
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI