RİZESPOR'A BORCUNU ÖDEYECEK

Tüm olumsuzlukları geride bıraktığını belirten Kweuke, 'Bu yıl hem benim hem de Rizespor için çok iyi olacak. Gollerimi sıralayacağım' ifadelerini kullandı

PAZARSPOR-RİZESPOR 18.01.2014 14:48:48 24 0
RİZESPOR
GÜNEBAKIŞ’A KONUŞTU

Çaykur Rizespor'un sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği ancak ligin ilk yarısında önce cezası ardından sakatlığı nedeniyle bekleneni veremeyip hayal kırıklığı yaratan Leonard Kweuke, Günebakış'a iddialı açıklamalar yaptı. Golcü futbolcu, 2014 yılı ile birlikte yeni bir sayfa açtığını ve Rizespor'a katkı sağlamak için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi. Sezon başında transferinin gerçekleşmesinde Rizespor yönetiminin çok büyük fedakârlık yaptığını ve bunu da çok iyi bildiğinin altını çizen Kweuke, 'Ben her şeyin farkındayım. Benim için büyük fedakarlıklar yapıldı. Ama ne yazık ki önce cezam ardından da sakatlığımdan dolayı yönetimin bana gösterdiği güvenin karşılığını bugüne kadar tam olarak yerine getiremedim. Sakatlıklardan bir türlü kurtulamadım. Bu yüzden benim Rizespor'a ve taraftara borcum var' dedi.

KENDİME GÜVENİYORUM

Antalya'da çok iyi bir hazırlık devresi geçirdiğini ifade eden Kweuke, 'Kendimi çok ama çok iyi hissediyorum. İkinci yarıda hiç sakatlanmadan yüzde yüz performansımı sahaya yansıtarak gollerimi sıralayıp takıma faydalı olmak istiyorum. Benim borcum var bunu ödeyeceğim. Hem benim hem de Rizespor için 2014 yılı tüm olumsuzlukların ve negatifliklerin geride bıraktığımız bir yıl olacağına inanıyorum. Ayrıca hocamız gerekli gördüğü mevkilere gerekli transferleri yapıyor. Ben bu şekilde takımın çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Ben ilk yarıda çok faydalı olamadığım için forvete transfer yapılacak. Bu son derece normal. Rekabet getirir. Ben her türlü rekabette varım. Kendime güveniyorum. Çünkü başta sakatlık olmak üzere tüm olumsuzlukları geride bıraktım. Borcumu ödeyeceğim' diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI