Rizespor Başkanı Yardımcı’dan Pazarspor’a Ziyaret

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Pazarspor Kulübüne yaptığı ziyarette İlçe Belediye Başkanı Ahmet Basa’da hazır bulundu.

PAZARSPOR-RİZESPOR 12.08.2017 19:23:18 16 0
Rizespor Başkanı Yardımcı’dan Pazarspor’a Ziyaret

Çaykur Rizespor Kulübü Yeni Başkanı Hasan Kemal Yardımcı beraberinde Hasan Kartal ile kulüp idari binasına gelerek bir ziyaret gerçekleştirdi.

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’nında hazır bulunduğu ziyarette misafirleri Pazarspor Başkan Vekili Erdal Yaşar Hoşver, Genel Sekreter Doğan İnce, Mali işlerden Sorumlu As Başkan Nurettin Altaylar, Halkla İlişkiler sorumlusu İbrahim Bengli, yönetim kurulu üyeleri Zeynep Kurt ve Musa Tafralı ile eski başkanlardan Mustafa Taşkın ağırladı.
Hasan Kemal Yardımcı ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Pazarspor’un Rizespor’un pilot takımı olduğunu belirterek,“ Bunu Sayın Cumhurbaşkanımız ile paylaştık ve kendisinin de çok hoşuna gitti. Pazarspor’un yıllardır profesyonel liglerde mütevazi bir şekilde devamlılığını sürdürdüğünü sürekli takip ediyoruz ve imkan oldukça maçlara da gelmeye çalışıyoruz. Her zaman birlik ve beraberlik içinde olacağız.” dedi.

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ise “Geride kalan sezonda Rizespor’un bir alt lige düşmesi bizi çok üzdü. İnşallah yeni Başkanımızla, Rizesporlu, Pazarsporlu Gençlik ve Spor Bakanımızın desteği ile yeni sezonda Pazarspor’umuzu 2. Lig’de, Rizespor’umuzu da yeniden Süper lig’de görmek istiyoruz. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

Pazarspor Başkan Vekili Erdal Yaşar Hoşver’de “Rizespor’umuzun yeni Başkanı Hasan Kemal Yardımcının yapmış olduğu bu ziyaret bizleri çok mutlu etti. İnşallah hep beraber Rize’de Futbolu, spor’u en üst noktalara taşımak için çalışacağız. Yeni sezonun bitimi ile beraber inşallah Rizespor’u süper lige, Pazarspor’u da 2. lige taşımak hedefimizdir.” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI