RİZE ŞAHA KALKTI

Çaykur Rizespor deplasmanda Akhisar Belediye’ye konuk oldu. Yeşil-Mavili ekip, kontrollü bir oyun ortaya koyup kontrataklarla geliştirdiği ataklarla tehlikeli oldu.

PAZARSPOR-RİZESPOR 28.12.2014 18:10:44 182 0
RİZE ŞAHA KALKTI
Deniz Ve Viera Sahne Aldı

Çaykur Rizespor 24.dakikada geliştirdiği atak sonrası Deniz Kadah ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Yeşil-Mavili ekipte Eren’in sol çaprazdan serbest atıştan yaptığı ortaya savunma oyuncusu Viera güzel yükselip vurdu ve meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Çaykur Rizespor bu golle deplasmanda 2-0’lık üstünlük sağladı. 45.dakikada ise Liban Abdi vurdu, kaleci Oğuz kurtardı dönen topu Deniz Kadah filelere gönderdi ve ilk yarı 3-0 Rize’nin üstünlüğü ile sona erdi.

Son Söz Holosko’dan

Yeşil-Mavililerin ilk yarıdaki oyun sistemi ikinci yarıda da devam etti. Çaykur Rizespor, etkili kontratakları ile dördüncü golü aradı. Yeşil-Mavili ekip aradığı golü 75’te Eren Albayrak’ın asisti sonrası Holosko ile buldu. Çaykur Rizespor, Holosko’nun golü ile skoru 4-0’a götürdü. Bu dakikadan sonra oyunu rölantiye alan Çaykur Rizespor rakip yarı alanda top çevirmeye başladı. Topu kendi kalesinden oldukça uzak bölgede tutmaya çalışan Çaykur Rizespor, Lualua’nın oyuna girmesiyle hücumda daha da etkili olmaya başladı. Yeşil-Mavililer zorlu karşılaşmayı 4-0 gibi farklı bir skorla kazanarak rahat bir nefes aldı.

STAT: Manisa 19 Mayıs

HAKEMLER: Fırat Aydınus***, Serkan Ok***, Aleks Taşçıoğlu***

AKHİSAR BLD.: Oğuz*, Ahmet Cebe* (Dk.40 Kerim*), İsmail*, Douglao*, Güray Vural*, Zokora* (Dk.54 Bahattin*), Bilal Kısa*, Merter Yüce*, Kenan Özer* (Dk.46 Kadir Keleş*), Gekas*, Bruno*

ÇAYKUR RİZESPOR: Serkan***, Orhan***, Viera***, Giray Kaçar***, Eren Albayrak***, Sylvestre**, Kıvanç*** (Dk.83 Kağan*), Liban Abdi**, Holosko***, Deniz***, Kweuke** (Dk.79 Lualua**)

GOLLER: Dk.24-45 Deniz, Dk.33 Viera, Dk.75 Holosko (Çaykur Rizespor)

SARI KARTLAR: Gekas, Bruno, İsmail, Douglao (Akhisar Bld.), Sylvestre, Deniz (Çaykur Rizespor) 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI