Rize rotayı çevirdi

Aykut Kocaman'la yapılan görüşmelerden sonuç alamayan Karadeniz ekibi yeni hedefini belirledi. Yeşil- Mavililer, uzunca bir süredir görev yapmayan Tayfur Havutçu'ya teklif götürme kararı aldı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 16.06.2014 14:20:39 15 0
Rize rotayı çevirdi
Çaykur Rizespor yeni teknik direktörünü belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Fenerbahçe’nin eski hocası Aykut Kocaman’la masaya oturan Karadeniz ekibi, bir sonuca varamayınca yeni arayışlara başladı. Takımı Süper Lig’i tanıyan, yerli bir teknik adama teslim etmekte kararlı olan Yeşil- Mavililer, Tayfur Havutçu ile temasa geçme kararı aldı. Başkan Metin Kalkavan isim vermekten kaçındı ancak yeni teknik adamın birkaç gün içinde açıklanacağını duyurdu. Kalkavan, “Aykut Kocaman’ın yurt dışında çalışma isteği olduğundan anlaşamadık. Çarşamba gününe kadar yeni teknik direktörü açıklayacağız” dedi.

Davet gönderildi

Rizesporlu yöneticilerin aracılar vasıtasıyla Havutçu’yu kente davet ettiği, bugün ya da yarın masaya oturulacağı öğrenildi. Havutçu’nun da Süper Lig’e geri dönmek istediği bildirildi. Mevcut şartlarda tarafların anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor. Havutçu son olarak 2011-2012 sezonunda Beşiktaş’ın teknik direktörlüğünü yapmıştı.
Fanatik 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI