Pazarspor'da son transferler

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Pazarspor, ara transferde Cizrespor’da forma giyen Uğur Keskin ile sezon sonuna kadar, Altay’dan Orhan Ağsay’ı ise 1,5 yıllığına transfer ettiği bildirildi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 21.01.2017 14:08:33 22 0
Pazarspor
Kulüp yönetim kurulu üyesi Mehmet Acıyan, devre arasında yaptıkları transferlerde iki oyuncu daha alarak eksik noktaları güçlendirdiklerini belirtti.

İlk yarıdaki kötü günleri yaşamamak için kadrolarını güçlendirdiklerini belirten futbol takım menajeri Adnan Çavuşoğlu, “Cizrespor’dan 28 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Uğur ile sezon sonuna kadar anlaştık. Altay’dan ise 23 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Orhan ile de 1,5 yıllığına sözleşme imzaladık. Bu iki oyuncumuzun çok önemli katkılarda bulunacaklarına inanıyorum. Her ikisinin de kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.



Uğur, Gençlerbirliği, Hacettepe, Kastamonu, Çubukspor, Sivas BLD, KIzılcabölük, Anadolu Üsküdar, Bayrampaşa, Aydınspor, Bugsaş Spor ve Cizrespor formalarını giyinmiş. 1. Lig’de 4 müsabaka, 2. Ligde 43 müsabaka 4 gol, 3. Lig’de 80 müsabakada 17 gol istatistiği ile mücadele etmiş.



Orhan ise Ağsay ise Akhisar BLD altyapısında yetişip Altay formasını giyinmiş. İkinci lig de 9 Müsabakaya çıkan Orhan 3. Ligde 36 maç ta forma giyinmiş. 
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI