PAZARSPOR YÖNETİMİ İSTANBUL’DA: KURA ÇEKİMİ PAZARTESİ

Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Pazarspor Yönetimi, Pazartesi günü yapılacak gruplar kura çekimi öncesi İstanbul’da da Pazarlı iş adamlarını ziyaretlerine devam ediyor.

PAZARSPOR-RİZESPOR 9.07.2021 10:13:29 75 0
PAZARSPOR YÖNETİMİ İSTANBUL’DA: KURA ÇEKİMİ PAZARTESİ

Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren TFF 2.Lig takımlarından Pazarspor Yönetimi, Pazartesi günü yapılacak gruplar kura çekimi öncesi İstanbul’da da Pazarlı işadamlarına ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Mustafa Taşkın’a, yönetim kurulu üyeleri Hasan Telatar, Ahmet Yavuz Hekim, Talat Günday, Bahattin Bozkurt, Polat Kanberoğlu, Aykan Atabey, Bülent Taşkın eşlik ediyor.

Heyet, ziyaretlerini geçmiş dönemlerde yönetim Kurulu üyeliği yapan Pazarlı iş adamı Rasim Atabey ile devam ettiler. Ardında iş adamları Birol Sümer, Yaşar Naiboğlu, Vedat Naiboğlu Orhan Avcı, Servet Yıldız, Levent Yüksel, Mustafa Özel ve Hasan Telatar'ı ziyaret ettiler.

HDİ BU YILDA SPONSOR

TFF 2.lig’de mücadele eden Pazarspor yönetimi destek turlarına devam ediyor.Geçen yıl forma ana sponsorluğu yapan HDİ, bu yılda yeniden bir yıl daha sözleşme imzaladı.

İstanbul’da yapılan görüşmeler olumlu netice vererek, Başkan Taşkın ve yönetim Kurulu Üyeleri, HDI yöneticilerinin katılımı ile sözleşme imzalandı.

İmza törenine Başkan Mustafa Taşkın, yönetim kurulu üyeleri Hasan Telatar, Ahmet Yavuz Hekim, Talat Günday, Bahattin Bozkurt, Polat Kanberoğlu, Aykan Atabey'de hazır bulundu.

Ayrıca, HDI Sigorta adına, Genel Müdür Ceyhan Hancıoğlu’nun iştirak ettiği imza töreninde kulübün eski sporcularından, HDI sigorta personeli Ali Biber ’de katıldı.

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu,” Pazarspor ile 3 yıldır aynı yolda yürümekten mutluyuz. Yaptığımız anlaşma her iki tarafa da hayırlı olsun. Pazarspor ’un başarılı bir sezon geçirmesini diliyorum” dedi.

Pazarspor Kulübü Başkan’ı Mustafa Taşkın, HDI Sigortaya verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ederek, 'Bizim için çok önemli bir katkı. İki yıldır olduğu gibi bu sezonda Türkiye’nin 4 bir köşesinde oynayacağımız müsabakalarda HDI reklamını gururla taşıyacağız” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI