Pazarspor Sezona Basın açıklaması ile girdi

3.Lig 2.grupta mücadele eden Pazarspor önümüzdeki hafta başlayacak olan ligler öncesinde Basın açıklaması ile sezona merhaba dedi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 19.08.2017 16:49:24 100 0
Pazarspor Sezona Basın açıklaması ile girdi

Önümüzdeki hafta başlayacak olan 2017-2018 sezonu öncesinde kamp çalışmalarını tamamlayıp bu gün Pazar’a dönen ve Pazarspor Basın Sözcüsü Rıfat Uluşahin medya mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Basın Sözcümüz Rıfat Uluşahin,” Bu sezon ki yapılanmamız içerisinde geçen seneden 12 oyuncumuz ile yollarımızı ayırırken performanslarından memnun olduğumuz dokuz oyuncumuz ile yeniden yola devam etme kararı aldık ve anlaştık. Bu oyuncular Reşat Şen, Egemen Zengin, Taha Batuhan Yayıkçı, Tugay Turhan, Oğuzhan Birben, Fatih Savaş, Kadir Yılmaz Çelik, Mehmet Aytemiz ve Maksut Birben dir.

 Bu dokuz oyuncumuzun ardından transfer komitemizin yürüttüğü özverili çalışmalar neticesinde dış transferde 11 oyuncu ile anlaşıp sözleşme imzaladık. Bu oyuncuları da ihtiyaç duyduğumuz mevkilere gerçekten Pazar’ımıza ve Pazarspor’umuza yakışacak nitelikte ve kişilikte olmasına özen gösterdik. Yine bu arada Teknik ekibimiz için uzun araştırmalar neticesinde Selehattin Dinçel ile yaptığımız görüşmeler neticesinde anlaştık. Dinçel akademik bilgileri, geçmiş yıllardaki başarıları ile birlikte takımımızı hak ettiği noktaya getirebilecek yetkinlikte olduğuna yönetim olarak inancımız tamdır. Dış transferde Düzcespor dan Salih Şenbaş, Ceyhanspor dan Zafer Cansız, Boluspor dan Emrecan Afacanoğlu, Kozanbelediyeden Altanaksoy, Adliyespor dan Önder Akdağ, Pendikspordan Caner Alioğlu, Adıyamandan Turgay An, Kahramanmaraşspordan Fatih Şen, Zonguldak Kömürden Sinan Uzun, Altınordudan Cihat Ateş, Rizespordan Ufuk Boncukçu transferleri ile kadromuzu 20 kişiye tamamladık.

Altyapıya verdiğimiz önem doğrultusunda kampa oyuncularımızı denemek hocamızın vereceği rapor doğrultusunda profesyonel olabilme şansı tanımak için Eren Ardıç, Mete Karahan, Mert Eren ve Aykut Pehlivanları kamp süresince denedik ve bunlar hakkında hocamızın raporunu beklemekteyiz. Bunun dışında yine Arhavispordan kampımıza katılan Mustafa Özgüney de değerlendirme altındadır.

Bu sene Pazarspor’umuzun yeni bir takım oluşturduğu çok açık ve net görünmektedir. Bu yeni takımında kendini bulması, oturtması için disiplinli çalışma ile beraber zamana da ihtiyaç duyacaktır. Bu konuda da çok hızlı bir şekilde özenli bir çaba sarf edilmiş ve takımın kimyası da oturmaya başlamıştır. Basın toplantımızda takımımızın genel durumunu aktardıktan sonra Pazarspor’u var eden değerlerin başında Pazar’ın ve Rize Halkının geldiğini önemle vurgulamak isteriz. Bu yönde de maçlarımızda çok önemli olan taraftar desteğini arkamızda görmek istiyoruz. Bu desteğe yakışır bir takımı da sahaya süreceğimize inanıyoruz.

Play-Off’u üst sıraları zorlayan daha önceki yıllarda başardığımız gibi bir üst lige çıkacak olan bir takımı taraftarımıza seyrettirmek amacında olduğumuzu ve bunda da inşallah Muaffak olacağımıza yürekten inanıyoruz” dedi.

Basın Sözcüsü Rıfat Uluşahin,' Tabiki bu işte alt yapı çok önemli, bu sorun Türk futbolunun genelin dede bir hastalık şeklini aldığı görünmektedir. Bu noktada da Pazarspor’un çok ayrı bir yeri olduğuna inanmaktayız. Bir ilçe takımı olarak mücadele verirken güçlü vilayet takımları ile mücadele etmekteyiz bunu ortaya koyup iyi tahlil etmemiz lazım. Bu nokta dada amacımız her zaman kalıcı olup en üst noktaya ulaşmak. Manevi unsurlarımızı en yüksek tutarken, maddi unsurlarımızı geliştiremediğimiz de amaca ulaşmak olmuyor. Bir asansör takım değil, her zaman hedefe konsantre olmuş tüm imkanlarını zorlayan bir yapıda olacaktır” dedi.

Uluşahin,” Güzel Rize’mizin güzel iki değeriyiz. Biz çok ayrı olduğumuzu da düşünmüyoruz. Tabi ki liglerin getirdiği zorluklarla o istenen Sıçaklıklar çok iyi sağlanamamış olabilir. Rizespor’umuz çok daha geniş imkanlara sahip olmasıyla birlikte Pazarspor’un var oluş mücadelesi karşısında birbirlerine sürekli olarak yardımlaşma ve iç içe olmasıyla iki değerinde daha da güzelleşeceğini daha üst seviyelere çıkacaklarını ve sonuçtan da Rize’nin kazanacağına inanıyoruz. Kendileri yönetim olarak bu konuda bizimle çok sıcaklar, bizde sıcağız. Oyuncu alışverişlerinde bize gerekli yaklaşımları sağladılar, bizimde amacımız Rize’nin içerisinden gençlerin iyi oyuncular, iyi sporcular olarak yetişmesi ve Türkiye de temsiletmeleri bizleri de mutlu edecektir” dedi.

Uluşahin,” Başkanımız bütçemizin ve kulübümüzün gelişmesinde çok önemli bir destek bunun dışında Çaykur dan gerekli sponsorluk anlaşmaları ve gerekli çalışmaları yapılmakta, bu destekler de bizim için gerçekten önemli maneviyatınız ne kadar yüksek olur ise olsun maddi desteklerini olmadığında yeterli olmuyor. Bir profesyonel ligde oynuyorsunuz baktığınızda da bulunduğunuz yer çok önemli. Yine Pazar halkının desteği de çok önemli insanlara maddi anlamda destek olun demek şık değil ama seyircilerimizin de bir bilet parası harcayarak maçlara gelmesini bekliyoruz. Tabiki ekonomik düzen içersinde her kes karşılığını aldığı şeye para ödemek ister, güzel bir futbol seyrettirmek istiyoruz. Gençlerle oluşan dinamik mücadele eden ve seyirciye gönlüyle destek olmasını sağlayacak bir takım izlettirmek istiyoruz. Seyircisinin arkasında durduğu bir Pazarspor her şeyin tüm maddiyatlarında üstünde Para bir şekilde buluna biliyor fedekar yöneticilerimiz, iş adamlarımı, sponsorlarımız var ama seyircisi ile birlikte olan bir Pazarspor Paradan daha da güçlü bir kavramdır”dedi.

Uluşahin;”Öncelikle Sayın Osman Aşkın Bak’ın bu vazifeyi almasından çok gururlandık. Kendisini ziyaret edip başarılarda diledik. Bu noktada kendisi her daim Pazarspor’un yanında ve yardımcısı olacağını beyan etti. Bakan olmadan öncede Başkan’ımızın çalışmaları ile alt yapıya sürekli olarak yardımda bulunuyordu. Biz zaten alt yapımıza önem veren ve bunla ilgili çalışmalarda bulunan bir kulübüz, kuşkusuz Sayın Osman Aşkın Bak’ın Bakan olması ile beraber bu çalışmalarımız daha hızlanacağını, kaynakların daha etkin bir şekilde bulunacağını ve tamamlanacağını düşünmekteyiz. Buda tabiî ki Pazarspor için, Rizespor için Rize için bir şans oldu” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI