Pazarspor Sahasında 2.Yarıya üzgün başladı 1-4

Pazarspor Sahasında 2.Yarıya üzgün başladı 1-4

PAZARSPOR-RİZESPOR 13.01.2020 10:58:56 19 0
Pazarspor Sahasında 2.Yarıya üzgün başladı 1-4

Ali AKYILDIZ

TFF 3. Lig 3’üncü Grup’ta yer alan Pazarspor, sezonun 2. yarısının ilk haftasında taraftarı önünde Karacebey Belediye Spor A.Ş takımına 1-4 yenildi.

Grup'ta lider olan Karacebey Belediye Spor A.Ş takımına kendi sahasında 4-1 gibi farklı mağlup olan Pazarspor, 2. yarıya kötü başlangıç yaparken, soğuk ve yağışlı havaya rağmen türbinde yerini alan taraftarlarını üzdü.

PAZARSPOR: 1 - KARACABEY BELEDİYE SPOR A.Ş: 4

STAT: PAZAR İLÇE - RİZE

HAKEMLER: SERDAR AKKOÇOĞLU, SİNAN ERTİNĞÜ, UĞUR AYDOĞDU

PAZARSPOR:

EBUBEKİR ELİHOŞ, CEVAT KUY, ŞEYHMUS ABDULKADİR AKSU, MÜCAHİT ÇAKIR, AYKUT CİVELEK (dk.68 Can Vural ), FATİH ERGEN, ŞAHİNALİ TERZİ (dk.54 Sergen Ekinci), MİTHAT PALA, HÜSEYİN ERAY KARATAŞ (dk.53 Oğuzhan Demir), MEHMET AYTEMİZ, MUHAMMET ALİ AYDIN

KARACABEY BELEDİYE SPOR A.Ş:

HASAN KAYA, RASİMCAN DEĞİRMENCİ,ONUR ÖZCAN,HASAN GÜLERYÜZ, İLYAS YILMAZER,

MUHAMMET FETTAHOĞLU, GÖKHAN CİNGİRT, SERGEN İLHAN (dk.85 Ahmet Bahçıvan), ÖMER FARUK GÜMÜŞ (dk.26 Sefa Durmuş), SADIK ARDA YILMAZTÜRK (dk.78 Ömer Çetinbaş), ABUZER GAFFAR TOPLU

GOLLER: Dk.6 ve 80 (pen.) Abuzer Gaffar Toplu, dk.55 Arda Yılmaztürk, dk.65 Sergen İlhan (Karacabey Belediye spor), dk.18 Mehmet Aytemiz (Pazarspor)

Karşılaşma sonunda Pazarspor Teknik Direktörü Kadir Kar İSYAN ETTİ

“İYİ OYNADIK AMA YENİLDİK”

Devre arası kampını evimizde yaptık. İyi çalıştık. İlk maçta neler yapmamız gerektiğini biliyorduk ama sonuç olarak 1-4 farklı bir sonuçla sahamızda mağlup olduk. Oyunun hakkı bu değildi. Rakip maçın başında 1-0 ı buldu. Ardından beraberliği yakaladık. Maçın orta hakemi net pozisyonumuzu ve penaltımızı vermedi. Ardından 2.golü ve 3.ve 4 golü yedik. Karşılaşmayı da 1-4 kaybettik.

“ADALETLİ OLMALARINI BEKLİYORUZ”

“Fabrika ayarlarımıza geri dönüp hedefimiz olan Playy-Off için mücadelemizi sürdüreceğiz” diyerek sözlerini ifade eden Kar, “Oyun kuralları değişiyor, bizim için verilmeyen kararlar rakiplerimiz için veriliyor. Sezon başından bu yana yapılanlara alıştık, Hakemlerimizin bizim aleyhimizdeki kararlara alıştık. Bu karşılaşmada lehimize olan pozisyonları hep aleyhimize çevirdi. BİZ ADALET İSTİYORUZ. İyi niyetlerinden kuşkumuz yok. Ama ADALETLİ OLMALARINI BEKLİYORUZ. Takdir haklarını da eşit kullanmalarını istemek de hakkımızdır. ALIŞTIK BUNLARA, Ama Pazarspor ’un da sahipleri var. Pazarspor ‘un da büyükleri var. BİZİM GÜCÜMÜZE SAHAYA KADAR YETİYOR. Sahanın dışındakiler de, PAZARSPOR’UN BÜYÜKLERİYLE ALAKALI, SAHİP ÇIKANLARLA ALAKALIDIR. Onlar devreye girerse düzelir sanıyorum. GÖRSÜNLER ARTKI BİZİM YAPTIĞIMIZ MÜCADELE BURAYA KADAR. Bundan sonra Pazarlı büyükler devreye girecek. ABİMİZ İSELER, BÜYÜK İSELER KATKI YAPSINLAR.BU TAKIM ONLARIN TAKIMI,ARKAMIZDA OLSUNLAR VE BİZE SAHİP ÇIKSINLAR” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı