Pazarspor Onursal Başkanı Yangın dönemi bitti.

Pazarspor Onursal Başkanı Yangın dönemi bitti.

PAZARSPOR-RİZESPOR 21.06.2021 14:53:37 47 1
Pazarspor Onursal Başkanı Yangın dönemi bitti.

PAZAR-Onursal Başkan Hüseyin Yangın, Kulüp binasında yapmış olduğu basın açıklamasında 1968-1973 yıllarından beri içinde bulunduğu Cami hakkında açıklamalar yaptı.

Ardından gözyaşlarıyla birlikte Pazarspor genel kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Başkan Yangın yaptığı açıklamada, “Son kongrede yaşanan gelişmeler üzerine benim için kocaman bir sevda olan ve hep böyle kalacak olan PAZARSPOR Kulübü genel kurul üyeliğinden bugün itibarıyla istifa ediyorum. Bundan sonra kulübe verdiğimi dilekçede genel kurul üyeliğinden düşürülmemi belirttim diyerek son noktayı koydu.


Anahtar Kelimeler:
KAZANAN-KAYBEDEN
24.06.2021 11:13:33
Pazarspor: Sayın Fahri Başkan Hüseyin YANGIN, yapmış olduğunuz basın açıklamasında söylemiş olduğunuz birçok şeyin cevapları olduğunu biliyorum fakat ben ; Ne İsa’ ya nede Musa’ya yaranabildim cümlesine açıklık getirmek istiyorum, her ne kadar siz gülerek bu kızgınlıkları anlayamadığınızı söyleseniz’ de, konu aslında çok net. 1-İsa’nın kızgınlığı ve eleştirisi; Bir Fahri Başkan olarak, Hukuka ve Tüzüğe aykırı bir üye çalışması olduğunu mevcut başkana ve size iletilmesine rağmen, bu durumun Pazarspor Kulübüne hem de mevcut delegelere saygısızlık olacağı, Kulübün kadim değerlerinin zedeleneceği konusunda yapılan uyarıları hiç ciddiye almadınız ve bir kelime dahi etmediniz, İsa’ nın eleştirisi ve kızgınlığı bu olsa gerek. 2-Musa’ ya yaranamamak; Seçim sonuçları ortada, rakamlara bakılınca, kırka yakın yeni üye yapılmasına rağmen, başkanında sessiz kalarak hukuksuzluğun ve Tüzüğün çiğnenerek girilen bu seçimde çok az bir farkla kazanılan kongrenin aslında kendileri için vicdan muhase

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI