Pazarspor Kupayı Cumhurbaşkanına Sunmak İstiyor.

Rize’yi Türkiye Profesyonel liglerde başarılı ile temsil ederek, Rize’nin ismini ve bölgemizin tanıtımında büyük katkılar sağlayan Pazarspor, Antalya’da kazandığı Kupayı Rizeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunmak istiyor

PAZARSPOR-RİZESPOR 14.08.2020 10:36:36 46 1
Pazarspor Kupayı Cumhurbaşkanına Sunmak İstiyor.

PAZAR-TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Rize’nin köklü takımlarından Pazarspor, Antalya’da PLAY-OFF karşılaşmalarından 2.kez büyük bir başarıya imza atarak 2.lige yükseldi.

Rize’yi Türkiye Profesyonel liglerde başarılı ile temsil ederek, Rize’nin ismini ve bölgemizin tanıtımında büyük katkılar sağlayan Pazarspor, Antalya’da kazandığı Kupayı Rizeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunmak istiyorlar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Ağustos 2020 Cuma (bugün) Rize’ye gelerek 3 gün kalacağı ilimizde kendisi ile görüşmek istediklerini söyleyen Pazarspor İnteraktif Medya ve Kurumsal İletişim As Bşk ve Yönetim Kurulu Üyesi Talat Günday, yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.

“Cumhurbaşkanımız satın Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu 14 Ağustos 2020 Cuma (bugün) tarihinde gerçekleştireceği 3 günlük baba ocağı Rize ziyaretinde ÇAYKUR Rizespor Kulübü'nü ziyaret edeceği ve yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı yapacağını basın yolu ile öğrenmiş bulunmaktayız.”

Talat Günday “Pazarspor kulübü olarak 3. Lig 3. Grupta Şampiyon olarak 2. Lige yükselmiş olmanın heyecanını ve duygularımızı Cumhurbaşkanımızla paylaşmayı kupamızı taktim etmeyi arzu ediyoruz” dedi.

Günday, Pazarspor bu sezon mütevazı bir bütçe ile kadrosunda alt yapısında yetişen sekiz futbolcusu ile şampiyon olmuştur.” diye konuştu


Anahtar Kelimeler:
Abduş
14.08.2020 23:13:31
Niye neden niçin. Haminiz mi?. Siz çıkamadınız da el mi attı. Vela havle kuvvete.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI