Pazarspor Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın’dan açıklama;

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Pazarspor’un kulüp başkanı Mustafa Taşkın, bir süre önce yapmış olduğu açıklamaların yanlış anlaşılması üzerine yeniden bir açıklama yaptı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 25.02.2021 17:14:36 29 0
Pazarspor Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın’dan açıklama;

PAZAR-TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Pazarspor’un kulüp başkanı Mustafa Taşkın, bir süre önce yapmış olduğu açıklamaların yanlış anlaşılması üzerine yeniden bir açıklama yaptı.

Başkan Mustafa Taşkın, “Değerli Pazarspor camiamız, daha önce yaptığım açıklamaların birinde yanlış anlaşılmalar olmuştur. Üst sıraları kovalayan takıma yeterli desteği alamadığımızı belirtirken, eski Bakanımız, Millet Vekilimiz Osman Aşkın Bak’ın da destek olmadığını söylemişim gibi bir algı oluşmuştur.” dedi

Sayın Osman Aşkın Bak; eski Başkanımız Hüseyin Yangın dönemin de de, son iki yıldır benim dönemimde de, kulübümüze can suyu olan maddi, manevi, tesisleşme gibi konular da çok önemli destekleri olmuştur ve halen daha katkıları devam etmektedir diyen Başkan Taşkın, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi. “Sayın Bak; yıllardır verdiği desteklerin yanında bu yıl hem kendisi, hem de Rizespor bünyesinden önemli katkılar vermiş ve beklediğimiz yeni katkıları da vardır. Hemşin yolu üzerinde yapımı planlanan Antrenman ve sosyal tesis projesinin hayata geçmesi içinde yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Bu vesile ile eski Bakanımız, Millet Vekilimiz Osman Aşkın Bak’a hem ilçemiz Pazar’a hem de Pazarsporumuz’a yaptıkları için bir kez daha sonsuz teşekkür ederim.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI