Pazarspor kamp'ta bile boş durmuyor

3.Lig 2 Grupta mücadele eden Pazarspor bu sene yeniden yapılanmaya giderek,öncelikle hoca sorununu çözdükten sonra transferde flaş isimleri kadrosuna dahil ediyor.

PAZARSPOR-RİZESPOR 1.08.2017 07:54:24 24 0
Pazarspor kamp

Pazarspor yeni sezon hazırlıklarına Nevşehir'de aralıksız devam ediyor. 
Futbol Takım Sorumlusu Hasan Balta; 'Sezon hazırlıklarımızım 2. etabına Nevşehir'de aralıksız devam ediyoruz. 3 Ağustosta burada son idmanımızı yapıp Kocaeli Kartepeye gideceğiz ve ligin başlama haftasına kadar orada hazırlanacağız. Çalışmalarımız iyi ve elverişli geçiyor. Bir taraftanda takımımızın eksik bölgelerine transfer arayışları ve görüşmeleri devam ediyor. Güzel ve sıkıntısız, hedeflerimiz doğrultusunda bir takım oluşturmak için gerekeni yapıyoruz. İnşallah bu sezon güzel bir yıl geçireceğiz' dedi.

YENİ TRANSFER

Pazarspor dış transferde ikinci forvetini Altınordu A.Ş den transfer etti.

Pazarspor Nevşehir kampının sonlarına yakın  bir yandan günde iki idman ile yoğun bir şekilde hazırlıklarına devam ederken, dış transferde de kadronun eksik noktalarına takviye yapmaya devam ediyor.

Bir süre önce forvet hattı için tecrübeli oyuncu Sinan Uzun ile anlaşmaya varan Pazarspor bugün de Altınordu A.Ş’ den genç ve gelecek vaat eden Cihad Ateş ile anlaşmaya vardı. Altınordu dan bir yıllığına kiralanan oyuncu bir süredir takımla kampta çalışmalarını sürdürmekteydi.

Turgutluspor'da profesyonel olan ve forma giydikten sonra Altınordu A.Ş’ye transfer olan. 1998 doğumlu Cihad 2. Ligde 4 maç oynayıp bir gol atarken, 3. Ligde 10 maçta görev almış. Diğer liglerde ise 148 müsabakada 78 gol performansı ile oynamış.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı