Pazarspor işi zora soktu.

Başkan Taşkın’ın ne kadar zor ve sıkıntılı günler yaşadığına eminim. Ama bunu kendi istedi. Son maça kadar kredisi var. Umarım bunu iyi kullanır. Ve tarihe “TAKIM DÜŞÜREN BAŞKAN” olarak geçmez.

PAZARSPOR-RİZESPOR 25.04.2022 10:25:57 61 1
Pazarspor işi zora soktu.

Abdullah UZUN

TFF 2lig Beyaz Grupta mücadele eden Pazarspor bu hafta sonu (dün) evinde düşme hattından kurtulmaya çalışan, bir zamanların süper lig takımı Akhisar ile 1-1 berabere kalarak ligde kalmak veya düşmek adına son iki haftada kaderini belirleyecek.

Pazarspor Akhisar karşılaşması ile birlikte bu sene ligde şöyle bir tablo çizdi.

Ligde 32 karşılaşma oynadı.

10 galibiyet aldı.

3 kez berabere kaldı.

19 Mağlubiyetle Eskişehir’den sonra en çok mağlup olma unvanını yaşamış oldu.

34 Gol rakip kalelere attı.

57 Gol kalesinde gördü. Eskişehirspor’dan sonra en çok gol yiyen takım ile de ligde tarihe geçti.

Eksi 23 averaj ile de çok kötü bir sezon yaşadı.

33 puanla düşme hattındaki rakibi Akhisar’ın hemen üstünde 15.sırada yer alıyor.

37.hafta lig şampiyonu Pendikspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

38.hafta ligin son haftasında ise evinde “ya tamam, ya da devam” karşılaşması için Uşakspor’u konuk edecek.

Başkan Taşkın’a kaçkar53.com olarak sorduğum “neden bu sezon ilk yarı iyi bir çıkış yaşarken,2.yarı düşmemek için mücadele ediyoruz?” Sorusuna, “bunlara sezon sonunda cevap verelim” dedi.

Merak ediyorum. Başkan bu kadar kötü tablo sonunda gelinen bu noktada Pazarlı seyircilere ne mesajlar verecek.

Pazarspor, ilçenin tanıtımında en önemli faktörlerden biridir. Bu kurum “sen ben” tartışmalarıyla zarar görmemelidir. Düşen takımların çıkmak için neler yaptıklarını yakinen takip eden biri olarak şunu bir kez daha söylüyorum.

Pazarspor bir iki kişinin dudakları arasından çıkacak sözlerle idare edilecek bir takım değildir. Samsun’dan Artvin’e, Rize’nin en güzide takımlarından biridir. Bu takıma sahip çıkarak ligde yaşatmak adına her türlü destek verilmelidir.

Başkan Taşkın’ın ne kadar zor ve sıkıntılı günler yaşadığına eminim. Ama bunu kendi istedi. Son maça kadar kredisi var. Umarım bunu iyi kullanır. Ve tarihe “TAKIM DÜŞÜREN BAŞKAN” olarak geçmez.

NOT, Ersan Yenilmez namı değer Mika, neden sezon başından beri bu takıma çağrılmadı? Bunu da çok merak ediyorum. Akhisar karşılaşmasındaki heyecanı, ilk karşılaşmadan bu yana seyircilere yaşatamamak da takım adına kayıp olarak “NOT” düşüyoruz.


Anahtar Kelimeler:
Erdoğan Pınar
25.04.2022 11:20:11
An itibarı ile tarihi bir süreçten geyor Pazarspor. Şu anda herkes nefesini tutup son haftayı beklemeli. Bana göre dünkü beraberlik bile Pazarsporu ligde bırakmıştır. Düşmesi mücize dir. Son sözü Matematik söyleyecektir. Ama kalan maçlar Pazarspor kümede kaldı diyor. Bundan sonra Pazar sıfır puanda alsa bu böyledir gibi. Kaldıki son maç Pazarda ve iddiası olmayan Uşakspor gelecek. Eğer başka dolaplar yoksa ki bu dolabı çevirecek takım yok alt sırada(Akhisar zaten gitmiş ve gitmek istiyor) Böyle bir maçta sahadaki futbolcular o an sonuca göre düşecek takıma karşı duygusal olarak direnç göstermezler. Yani Uşak maça duygusal olarak asılmayacaktır. Bunu geçmişteki tecrübelerimizde gördük. Eminimki iş bu maça kaldığında işin şakası yok deyip o stad dklacaktır. Sanırım tecrübeli yönetim bunun bilincindedir. Son diyeceğim Pazarspor ligde kalmıştır ama seneye işi çok zordur. Olağanüstü kongre dahil her alternatif düşünülmelidir.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI