Pazarspor ilk yarıyı lider bitirmek istiyor.

Bu hafta sonu 17.12.2017 Pazar günü evinde Saat 13.00 de ilk yarının son maçında Ankara Demirspor ile sahasında karşılaşacak olan Pazarspor ligi lider bitirmek için hedefe kilitlendi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 15.12.2017 13:23:01 26 0
Pazarspor ilk yarıyı lider bitirmek istiyor.

İlk yarının son haftasına girildiğinde bir puan fark ile liderlik koltuğunda oturan Pazarspor alacağı galibiyetle 2017-2018 sezonunun ilk yarısını lider kapatacak.

Geçen hafta deplasmanda oynanan Van maçının ardından hiç ara vermeden Pazartesi günü çalışmalarına başlayan Pazarspor işi sıkı tutuyor.

Bu hafta sona erecek olan lige bir hafta tatili yapacak olan Pazarspor ardından başlayacak kamp sürecini mutlu bir şekilde geçirmek istiyor.

Futbol Şubesi As Başkanı Hasan Balta,”16 maçı geride bıraktık ve ilk yarının son karşılaşmasına geldik. Bazen üzücü ve beklemediğimiz sonuçlar alsak ta genele baktığımızda başarılı bir performans sergiledik. Kısıtlı kadromuzda zaman, zaman sakatlıklar ve cezalar nedeni ile sıkıntılı maçlarımız oldu. Büyük bütçelere sahip güçlü kadroları olan bir grupta mücadele ediyoruz.Bunun içinde her maç bir birinden zor geçiyor. An itibarı ile 16.000 nüfuslu bir ilçe takımı olarak grup lideriyiz, bu konuma gelmek kadar, bu konumumuzu korumak da zor, ama Pazarspor zoru sever.Bu hafta oynayacağımız rakibimiz Ankara Demirspor 2. sırada, maçı kazanmamız halinde devreyi lider olarak tamamlayıp önemli bir avantaj sağlayacağız.Takımımız çok iyi hazırlanıyor ve onların üç puanı alacağına inancımız tam. Pazar günü her zamankinden fazla taraftara ve taraftarında 90 dakika desteğine ihtiyacımız var.Bu açıdan tüm yöre halkını Pazar günü türbinlere bekliyoruz, 12. adamın tam desteği ile sahada daha da güçlenecek Şahinler ’in alacağı üç puan ile galibiyet coşkusunu hep birlikte yaşayalım” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI