Pazarspor hocası Kemalettin Şentürk görevini bıraktı

Pazarspor hocası Kemalettin Şentürk görevini bıraktı

PAZARSPOR-RİZESPOR 13.12.2022 18:22:30 497 1
Pazarspor hocası Kemalettin Şentürk görevini bıraktı

PAZAR-TFF 2.Lig Kırımızı grup takımlarından Pazarspor’da Teknik Direktör Kemalettin Şentürk ilk yarının bitimin bir hafta kala görevini bıraktı.

Tecrübeli hoca Şentürk yaptığı açıklamada; “Çok zor bir dönemde gelmiştik. Bizde elimizden geldiğince, burada kaldığımız sürece de oyuncuları geliştirme amacıyla kendi işimiz yapmaya çalıştık” dedi.

Şentürk görevde kaldıkları sürece Başkan ve yönetiminin kendilerin büyük destek verdiklerini söyleyerek konuşmalarında şu ifadelere yer verdi: “Ancak kulübün ve takımın şartları ne yazık ki bu duruma getirdi. Başkan ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Bize ellerinden geldiğince destek verdiler.Bizde elimizden geldiğince Pazarspor’a bir şeyler katmaya çalıştık.Ancak Türkiye’de her şey sonuçla doğru orantılı olduğu için, gerekli sonuçları alamadık.Çok fazla söyleyecek bir şey de yok.Her iki tarafa da hayırlı olsun.”


Anahtar Kelimeler:
sinan
14.12.2022 09:50:47
takımlar kötü sonuç alınca derhal hoca görevden alınır çünkü çok gol kaçırmış yada çok gol yemiştir futbolculara nedense hiç bir şey olmaz bu saçmalıklarla futbol ilerlemez futbolcuda iş yoksa kabiliyet yoksa hoca üfürüp uçuracak mı

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI