Pazarspor günde çift idmanla ilk kampı başlattı

Pazarspor günde çift idmanla ilk kampı başlattı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 23.07.2022 11:29:46 58 0
Pazarspor günde çift idmanla ilk kampı başlattı

2022-23 sezonunda TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele edecek Pazarspor sezon öncesi kamp çalışmalarına Çayeli’nde başladı.

Teknik Direktör Mustafa Kalafatoğlu yönetiminde Çayelispor tesislerinde kamp çalışmalarına devam eden Pazarspor diğer yandan da iç ve transfer çalışmalarını da yürütüyor.

ÇALIŞMALAR GÜNDE ÇİFT İDMANLA DEVAM EDİYOR

Mevcut kadro ile hazırlıklara devam eden Rize ekibi Pazarspor, transfer çalışmaları da yoğunlaştı. Eksik bölgelere transfer görüşmeleri sürerken oyuncular kısa sürede takıma dâhil olacaklar. Pazarspor Çayeli kampının ardından 10 Ağustos’ta Erzurum kampına başlayacak. Erzurum kampına kadar transferleri tamamlamak isteyen Pazarspor, yeşil mavili takımdan da 4 oyuncu almayı planlıyor

Tesislerini Pazarspor’a tahsis eden Çayelispor Kulübü başkanına ve yönetimine teşekkür eden Pazarspor kulübü, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

ÇAYELİ’YE TEŞEKKÜR ETTİLER

“Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ekibimiz günde iki idman ile çalışmalarına Çayeli’nde devam ediyor. Mevcut kadro ile hazırlıklara devam eden ekibimizde transfer çalışmalarına da yoğunlaştı. Eksik bölgelere transfer görüşmeleri sürerken oyuncular kısa sürede takıma dahil olacaklar. Şahinler Çayeli kampının ardından 10 Ağustos’ta Erzurum kampına başlayacak. Bu süreçte tesislerini açan Çayelispor Başkan ve yönetimine teşekkür ediyoruz.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI