Pazarspor Ercan Güneri ile anlaştı

Spor Toto 3. Lig 2. grupta yer alacak Pazarspor, Çorum Belediyespor’dan Ercan Güneri ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 9.07.2016 19:22:26 30 0
Pazarspor Ercan Güneri ile anlaştı
Dış transfer çalışmalarını hızlandıran Pazarspor, geçen yıl 3. Lig'de 17 gol atan 35 yaşındaki tecrübeli oyuncu Ercan Güneri ile kulüp idari binasında başkan Hüseyin Yangın’ında katıldığı imza töreninde bir yıllık sözleşme imzaladı.

Futbol şubesi as başkanı İbrahim Karabekir, imza töreninde yaptığı açıklamada, “Ercan Güneri bu liglerin önemli gol ayaklarından biri, tanıdığımız bildiğimiz bir sporcu İnşallah bizim hedeflerimize ulaşmamıza katkı sağlarken, kendisi de Pazarspor forması ile gol krallığı yaşar.” ifadelerini kullandı.

 Ercan Güneri ise yaptığı konuşmada, “Yeniden Pazarspor’da görev aldığım için mutluyum. Pazarspor futbol camiasında önemli bir kulüp yeniden döndüğüm için mutluyum. Bu yıl gollerimi Pazarspor’u şampiyonluğa taşımak için atacağım. İyi bir kadro kurulması için çalışılıyor, bizde takım olarak hocamız ve sporcu arkadaşlarımızla çok çalışıp taraftarımıza bir birinden güzel ve zevkli maçlar izlettirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Mersin İdmanyurdu, Tarsus İdman yurdu, Darıca Gençler Birliği, Şanlıurfa, Balıkesir, Arsini Kars, Sakarya, Tavşanlı Linyit, Tokatspor Körfez İskenderun ve Çorum BLD takımlarının formasını giyerken 2013-2014 sezonun dada Pazarspor da görev alan Güneri, PTT 1. Lig’de 8, 2.lig’de 200, 3. Lig’de 120 müsabakada forma giyerken toplamda 106 gole adını yazdırmıştı.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI