Pazarspor Elazığ deplasmanına birçok oyuncudan yoksun gidiyor.

Misli.com 2. Lig ekiplerinden Pazarspor, Koronavirüs(COVİT-19) ve cezalı oyuncular nedeniyle Elazığ’a 15 oyuncuyla gidiyor.

PAZARSPOR-RİZESPOR 28.11.2020 12:39:18 32 0
Pazarspor Elazığ deplasmanına birçok oyuncudan yoksun gidiyor.

PAZAR-Pazarspor, Koronavirüs(COVİT-19) ve cezalı oyuncular nedeniyle Elazığ’a 15 oyuncuyla gidiyor.

Daha önce koronavirüs vakaları nedeniyle 3 maçı ertelenen Karadeniz Ekibi sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada Elazığspor Maçına birçok oyuncusundan yoksun çıkacağını bildirdi.

Pazarspor Kulübü tarafından, Elazığ deplasmanına 15 kişilik kadromuz ile gideceğiz” ifadelerinin yer aldığı açıklamalarda şu bilgilere yer verildi.” 9 Kasım 2020 tarihinde yaptırdığımız Covid-19 testleri neticesinde 12 oyuncumuz 1 teknik ekip ve 1 personelimizin pozitif çıkmasının ardından Kırşehir, Mamak ve Pendik maçları ertelendi. İzolasyon süreci ve tedavilerin ardından TFF Sağlık Kurulu Talimatları doğrultusunda yapılan testlerde 12 sporcudan 9’u iyileşirken, 3 tanesinin iki testinden biri pozitif çıkmış ve izolasyon, tedavi sürecine alınmıştır. Tedbirler gereği Pazar günü oynayacağımız Elazığ Müsabakası’nda 8 oyuncumuz oynayamayacaktır. 2 oyuncumuzun da cezası nedeniyle görev alamayacak.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI