Pazarspor'da yeni Teknik ekip imzaladı

Pazarspor 2017-2018 sezonu için yeni teknik ekibi yapılan görüşmelerin ardından anlaşmaya vardı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 27.06.2017 08:41:26 497 0
Pazarspor

Pazarspor 2017-2018 sezonu için yeni teknik ekibi yapılan görüşmelerin ardından anlaşmaya vardı.

Olağan genel kurul’un ardından yeni yönetim görev dağılımı ile beraber ara vermeden sürdürdüğü yeni sezon yapılanma çalışmalarında ilk olarak iç transferi halletti. Ardından da bir süredir devam eden teknik direktör çalışmalarına bu gün anlaşma vardığı yeni hocası ile noktayı koydu.

Yeni sezonda Pazarspor teknik direktörlüğünü Tuğrul Metin ve ekibi yapacaklar. UEFA PRO lisanslı Tuğrul Metin hocamızın yardımcılığını Azmi İnanıcı, Kondisyonerliğini İbrahim Etem Karataş, Kaleci Antrenörlüğünü Hayrettin Öz, maç izleme ve analizliğini ise Murat Yılmaz yapacak. Beş kişilik ekibi ile çalışacak olan Tuğrul Metin hoca sırası ile Antalyaspor A.Ş, Tire 1922 spor, Sancaktepe Belediyespor, Orhangazi spor ve Kemerspor takımlarında görev almış.

Teknik Direktör Tuğrul Metin ilk açıklamasında,” her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun. Sezon sonunda bir üst lige çıkan bir ekibin başında olmak istiyorum. Köklü bir kulübe geldim. Yıllardır profesyonel liglerde büyük işler yapan Pazarsporu hak ettiği yerlerde görmek için bizde taşın altına elimiz koyup, yönetimimiz ile beraber çalışacağız. Ekip olarak bu zor görevi başaracağımıza inanıyoruz. Hem Pazarspor’a hem bize güzel bir sezon diliyorum,” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı