Pazarspor ’da sinirler gergin

TFF 2.lig Kırmızı Grupta mücadele eden Rize ekibi Pazarspor 2022-23 sezonuna kötü bir başlangıç yaparak oynadığı 7 lig karşılaşmasından sade 1 puan toplayarak ligin dibine demir attı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 4.10.2022 12:56:02 68 0
Pazarspor ’da sinirler gergin

PAZAR-Ziraat Türkiye Kupasında Bal ligi takımını 1-0 yenerek bir üst tura çıkmayı başaran Pazarspor, 05.10.2022 Çarşamba(yarın) evinde Kocaelispor’u 14.30 da konuk edecek.

Ligde 15 Puanla 2.sırada yer alan güçlü Kocaelispor karşısına yeni hocası Kemalettin Şentürk ile 2.maçına çıkacak olan Pazarspor,karşılaşmada mutlak galibiyet bekliyor.

7 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Pazarspor, bu karşılaşma ile yeniden hayat bulup yoluna devam etmek istiyor. Kemalettin hoca, sporcularını motive etmek için elinden gelen tüm imkanları seferber etti.

Tecrübeli çalıştırıcı, bu hafta alacak oldukları bir galibiyet, kötü gidişe de son vereceğini dile getirirken, aynı zamanda sporcularımızın üzerinde bulunan stres de ortadan kalkacak diye konuştu.,

Pazarspor yönetimi ise, taraftarları destek için yarın ilçe stadında Saat 14.30 da oynanacak olan Kocaeli karşılaşmasına davet etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI